2777
2789
عنوان

اقایی تون عیدی چی داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 121 پست
چشم حتما میخونم

البته اینم بگم با اینکه دیشب شب بدی بود   ولی ۲ روز پیش واسم کفش سفارش داد 

صندوقچه کوچیک هم خرید پیش خودش نگهداره تا وقتی که بهم میرسیم

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کادوش اونه یا یه شاخه از میدان و کنار خیابون میکنه میاره😂کادو دیگه نگرفتم تو خوده مناسبت

همونم خوبه نشون میده چقدر دوست داره عزیزم پایدار باشین😜😝

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
البته اینم بگم با اینکه دیشب شب بدی بود   ولی ۲ روز پیش واسم کفش سفارش داد  صندوقچه کوچیک ...

اها من برم تاپیکتو بخونم عزیزم بعد اونجا پست میزارم برات 

همونم خوبه نشون میده چقدر دوست داره عزیزم پایدار باشین😜😝

چی بگم والله به همینشم راضیم خدارو شکر😂😂😂😂😂😂از هیچی که بهتره

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بهم گفت اگه این یک ماهو روزه بگیری یه جایزه توپ داری منم همشو روزه گرفتم دیشب همش دعا میکرد عید بشه منم نمیدونستم چرا ایقد دوس داره عید بشه بعد اعلام عید گفت تو ۲۹روز روزه گرفتی من گفتم یک ماه😐😐😐 امروز قراره برم پیشش بینم چی میده 

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
چی بگم والله به همینشم راضیم خدارو شکر😂😂😂😂😂😂از هیچی که بهتره

اره باید راضی باشی عزیزم شوهرت  همینکه دوست داشته باشه کافیه عشق که پول و خریدو اینا نیست گلم

بهم گفت اگه این یک ماهو روزه بگیری یه جایزه توپ داری منم همشو روزه گرفتم دیشب همش دعا میکرد عید بشه ...

خخخ حتما میخواسته شوخی کنه

منم عیدی ام یه گردش خارج از شهره

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆