2777
2789
عنوان

چکارکنم؟

150 بازدید | 22 پست

بچه هاجاریم قراره بیادخونه مادرشوهرم وماروهم دعوت کردن وقتی میبینمش احساس بدی توی دلم ایجادمیشه  وقتی میبینمش به هم میریزم اخه وقتی میادهمش ازخودش تعریف میکنه بعدمیشینه پیش خواهرشوهرم دقیق روبروی من ودرگوشی باهاش حرف میزنه ومیخنده وبه من نگاه میکنه هرجامیشینه پشت سرمن حرف میزنه چکارش کنم😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بروخوشکل کن. وقتی روبه روت نشست پاشوجای دیگه بشین. وقتی میخنده بگوبه منم بگیدبخندم

ازخودم تعریف نمیکنم ولی فکرمیکنم همه حسادتش بخاطراینکه قیافه من ازاون بهتره وبه همه میگه فکرحیب شوهرش نیس این همه لباس گرون میخره

توام اصن نگاشون نکن خودتو بچسبون به مادرشوهر. بزار کونشون بسوزه

مادرشوهرم ازش میترسه اخه خیلی سرزبون داره هروقت میادمادرشوهرم بیچاره هی میچسبه به اون چون اگه این کارونکنه قهرمیکنه

شما یه بار خودتو ترکونده بودی درسته؟فکر کنم ۲۲یا۲۳سالته ؟همون کاربری؟

خودمو نترکوندم

تعلیقم کردن بی ادبا

الان دیگه ۲۴ سالمه😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خودمو نترکوندم تعلیقم کردن بی ادبا الان دیگه ۲۴ سالمه😁

یادته عکس دستتو خواستم  دادی بهم بعد الکی همینجوری لغوم.زدیو تو تاپیکا گفتی منو بترکونین لچ.اگه همون باشی

فـقـط مـال منے تــــو...