2777
2789

مامانا من دخترم متولد مرداد ۹۹ امسال پیش دوعه سال دیگه کلاس اوله ولی همسرم قبول نمیکنه بفرستیمش میگه یه سال دیر بفرستیمش آخه خیلی نسبت به هم سن و سالاش کوچولو وریزه میزست نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرستادم سال پیش نیمه اول ۹۷ بودهیچ ربطیم نداره نیمه دومی باشه یااولی اونی که خودش بخواد لجباز نباشه درسشو میخونه نخوادم نمیخونه مونده فقط بخود بچه

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید

پسر منم نیمه اولی پارسال گذاشتم پیش دو ولی امسال مدرسه نمیفرستم خیلی درس هاش و خوب یاد گرفت ولی خیلی ریزه بود و یکسره مریض شد یک روز میرفت مریض میشد ۳ بار فقط سرم زدیم خیلی ضعیف شد. 

قد بچه ی شما چند هست

باید خیلی هم باهاش کار کنی چون به یکی از فامیلامون نیمه اول بود خیلی مامانش اذیت شد چون انگار یکم تو ...

نه دختره من خیلی تو اینکاراش زرنگه کلاس زبان و موسیقی میره مستقله برا همین میگم بفرستم عقب نیوفته باباش نمیزاره

قدش باید صد باشه وزنشم ۱۴ کیلو

اره عزیزم خیلی وزنش. کم اینو بدون لاغرتر میشه دختر من ۲۲ بود پیش دبستان به کلاس اول رسید شد ۱۷ کیلو

ولی اصلا به لاغری فکر نکن نقویت کن الان بچه ها اکثرا کم وزنن

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد