2777
2789
عنوان

خاطره اولیین دعواتون با شوهرتون:)😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سراینکه  بهش گفتم تو بی عرضه ایی اونم نه گذاشت نه برداشت دستمو بست ازپشت باپامو گفت تا نگی غلط ...

خیلی باحال بود😂

چرا نزدی تو سرش اول کع ولت کنه؟

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
من این حرفو بزنم میکشه باز برای تو زنده گذاشته

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
چیکارکرد😥

دخترونگیم😔😔به همین خاطر مجبور شدم باهاش ازدواج کنم بعد ۲ سال دلم صاف نشده و ی چیزی مثل خوره داره منو میخوره😓

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
مگه باهم تو خونه بودید ک کاری باهات کرد؟؟؟؟؟؟

نه تو ماشین بودیم... برد خونشون😔😔😔

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
خیلی باحال بود😂 چرا نزدی تو سرش اول کع ولت کنه؟

زود دویدم دشوری

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
وقتی با شوهرم دوست بودیم دیدم رفتارای نرمالی نداره ی بار قرار گذاشتم گفتم بابام فهمیده و مخالفه و دی ...

چیکار کرد مگ؟؟😳

چقد عصبی بود شوهرت ک میخاسی بیخیالش بشی؟

میشه برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی؟🙈💜
دخترونگیم😔😔به همین خاطر مجبور شدم باهاش ازدواج کنم بعد ۲ سال دلم صاف نشده و ی چیزی مثل خوره داره م ...

دسکه کاریش نمیشه کرد توام سعی کن ازاین دید بهش نگا کنی ک چون عاشقت بود این کارو کرد تا واسه خود خودش بمونی دست کس دیگه ای به تنت نخوره

خستمه:/
ای واییییی بگردم😢 کثافت باید ازش شکایت میکردییی

اون روزا اصلا چیزی به ذهنم نمیرسید میترسیدم برم بیرون اینم باشه ی کاری دوباره کنه باهام. بابامم ی ادم وحشتانک تعصبی بود تو این جور مسائل همیشه بهم میگفت با پسرا دوست نشو اگه بشی خودت میدونی😤حالا اگه شکایت میکردم میفهمید قطعا میکشت منو😭

چیکار کرد مگ؟؟😳 چقد عصبی بود شوهرت ک میخاسی بیخیالش بشی؟

تو ماشین نشسته بودیم داشتم اینارو بهش میگفتم بعدم خونش جوش اومد و منو برد خونشون و...دیگه تا اخر بگیر😔😔😔