2777
2789
عنوان

خاطره اولیین دعواتون با شوهرتون:)😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 80 پست
دسکه کاریش نمیشه کرد توام سعی کن ازاین دید بهش نگا کنی ک چون عاشقت بود این کارو کرد تا واسه خود خودش ...

چه میدونم دیگه واقعا خسته شدم تو ۲۳ سالگی پیرشدم😓

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه میدونم دیگه واقعا خسته شدم تو ۲۳ سالگی پیرشدم😓

شوهرت ادم خوبی نیست؟

اگه ادم خوبیه به این فکر کن که دوستت داشته نمیخواسته از دستت بده

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
تو ماشین نشسته بودیم داشتم اینارو بهش میگفتم بعدم خونش جوش اومد و منو برد خونشون و...دیگه تا اخر بگی ...

ای بابا...حالا دوسش نداری ینی؟ کارش چیه چطور ادمیه خب ببخشش باهاش زندگی کن

میشه برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستی؟🙈💜
خب چرارفتی خونشون

من که نمیخواستم اینارو که بهش گفتم عصبی شد ماشین و روشن کرد برد خونشون...نمیتونستم فرار کنم انقدر دستم و محکم گرفته بود و فشار میداد‌ که مچم در رفت😤خیلی بهش اعتماد داشتم خیلی ولی کاری کرد که..‌😔

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
شوهرت ادم خوبی نیست؟ اگه ادم خوبیه به این فکر کن که دوستت داشته نمیخواسته از دستت بده

چرا خوبه خیلی خوبه دوستم داره مهربونه مسئولیت پذیره و مهم تر اینکه به خانواده م احترام میزاره ولی این حرکتش از ذهن و قلبم بیرون نمیره مثل خوره منو میخوره😔😔😔

عزیزم سرنوشت تو این بوده و نمیشه درستش کرد ایندتو درست کن و جای غصه خوردن زندگی کن و ازش لذت ببر&nbs ...

اره خیلی دوستم داره ولی دلم باهاش صاف نمیشه خیلی شوک سنگینی بهم وارد کرد من خیلی احساسی و زود رنجم اینم درک نمیکنه😓

چرا خوبه خیلی خوبه دوستم داره مهربونه مسئولیت پذیره و مهم تر اینکه به خانواده م احترام میزاره ولی ای ...

سعی کن ببخشیش این جوری براخودتم بهتره .تازمانی که نبخشی نمیتونی زندگی کنی 

ای بابا...حالا دوسش نداری ینی؟ کارش چیه چطور ادمیه خب ببخشش باهاش زندگی کن

عاشقشم ولی دلم صاف نمیشه ی چیزی مث خوره منو میخوره تا میخوام خوب باشم نمیتونم یاد تمام کاراش و حرکتاش که میوفتم😭

اره خیلی دوستم داره ولی دلم باهاش صاف نمیشه خیلی شوک سنگینی بهم وارد کرد من خیلی احساسی و زود رنجم ا ...

این بنده خدا از رو عشق و علاقه زیادی یه اشتباهی کرد توهم به خانومی خودت ببخشش

خستمه:/
میزاره بری بیرون یا ازاد باشی؟؟

نه بد دله