2777
2789
بله  حتی اگه قراره کارت به کارت بشه فردا باید نیت فطریه کنید فطریه به میزان قیمت ۳کیلو قوت قا ...

یعنی میشه امشب نیتش رو بکنیم و فردا کارت به کارت کنیم؟ 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله  حتی اگه قراره کارت به کارت بشه فردا باید نیت فطریه کنید فطریه به میزان قیمت ۳کیلو قوت قا ...

مرجعشون کیه؟؟کارت به کارت !!!!

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
چطور بلد نیستم، تازه با این جا سر مشکلم آشنا شدم،میخواستم تو عنوان موضوع مشکل حاد رو هم درج میکنم

@س_بانمک  

یه @بذار، بدون فاصله اسم مورد نظرتو بنویس، تگ میشه

دلخوشی ها کم نیست ، دیده ها نابیناست..
فتوای رهبر تو اینستا نوشته

آیا می توان زکات فطره را برای فقیر کارت به کارت کرد؟

* پاسخ: اشکالی ندارد، اما اگر زکات فطره را جدا کرده باشد، تعویض آن جایز نیست و اگر در شهرش، فقیر وجود دارد، پس از جدا کردن فطریه، انتقال آن به شهر دیگر هم بنا بر احتیاط واجب جایز نیست.

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴