2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم

من اصلا دوست ندارم اونجا رو خیلی دلگیره اتاقا شوهرم اونجا جراحی کردن رسیدگی بد نبود خوبم نبود برا یه لگن ادرار چند ساعت معطل موندم آخرشم گفتن خودت برو تو توالت پیدا کن پرده کنار تخت پر لک و کثیف بود 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
من اصلا دوست ندارم اونجا رو خیلی دلگیره اتاقا شوهرم اونجا جراحی کردن رسیدگی بد نبود خوبم نبود برا یه ...

عجب⁦☹️⁩شما خودت زایمان داشتی؟کدوم بیمارستانو پیشنهاد میکنی 

عجب⁦☹️⁩شما خودت زایمان داشتی؟کدوم بیمارستانو پیشنهاد میکنی 

نه نداشتم ایشالا ده دوازده روز دیگه سزارین میشم بیمارستان بین المللی... شمس هم خوبه

نه نداشتم ایشالا ده دوازده روز دیگه سزارین میشم بیمارستان بین المللی... شمس هم خوبه

نه من شمسو دوس ندارم .بین المللی هم میگن رسیدگیشون خوب نیس خودم ندیدم ولی.

دکترتون کیه؟

سلام عزیزم شما برای بیمارستان تصمیم گرفتی؟ منم بین شهریار و بهبود و محلاتی موندم. شهریار رو دکترم بهم گفت که اونجا بچه که به دنیا میاد یه بهانه ای پیدا میکنن میزارن تو دستگاه تا هزینه nicu رو هم ازت بگیرن. و وقت دادن عمل هاش هم باید نصف شب بری وقت عمل بگیری. فکر نکنم شهریار برم. بهبود رو هم تو زایمان اولم رفتم رسیدگیشون خب بود ولی اتاقا سه تخته و کوچیک و دلگیر هست منم میخوام اتاق خصوصی بگیرم اونجا هم تازگیا نرفتم. ولی دکترم میگه بخش زنانرو بزرگ کردن باید برم از نزدیک ببینم. محلاتی هم برم تاریخ تولد بچه ماهش فرق میکنه ۰ون دکترم شنبه و دوشنبه اونجاست اگه دوشنبه برم میوفته ۳۱ خرداد ولی خودم میخوام ۱ تیر باشه. کلا تو دو راهی موندم.

سلام عزیزم شما برای بیمارستان تصمیم گرفتی؟ منم بین شهریار و بهبود و محلاتی موندم. شهریار رو دکترم به ...

سلام گلم .نه والا منم انتخاب نکردم اما این دکتری که دوس دارم فقط تو نجات و بهبود هس .کلا موندم چیکار کنم

انشالا اه دکتر خودت کیه ؟کجاها قرارداد داره ماه‌های آخری؟ 

دکترم رویا سام نیا هستن بسیار دکتر محترم و مجربی هستن واسه همین دلم نمیاد عوضش کنم .فقط تو بهبود و نجات هس.تازه ماه اولمه

دکترم رویا سام نیا هستن بسیار دکتر محترم و مجربی هستن واسه همین دلم نمیاد عوضش کنم .فقط تو بهبود و ن ...

آره میشناسمش نجات باز خیلی بهتره 

سلام گلم .نه والا منم انتخاب نکردم اما این دکتری که دوس دارم فقط تو نجات و بهبود هس .کلا موندم چیکار ...

من امروز رفتم هم بهبود رو دیدم هم محلاتی رو. هردوشون بخششون خوب بود. ولی چون سقف بیمه تکمیلیم کمه هزینه بهبود بیشتر میشه. و بهبود اتاق خصوصیش یهدونه هست. با اینکه رفتم هردوشونو دیدم ولی بازم موندم کجا برم