2777
2789
عنوان

پر کردن دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 30 پست
ن بابا درد کجا بود

یکم بعدش که فقط بی حسیش میپره حساس میشه به سرمی وگرمی تا چند روز

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
نه اتفاقا درد نداره  فقط بعضی موقع ها اونن خیلی کمم که قابل تحمله  غیر اون نه  من ...

وای خیالم راحت شد 

سه شبه از ترس نمیتونم عین آدم بخوابم😂😂 

مرسی ازت😍

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بود هزینش

دونه ای ۳۰۰مال من کوچولو بودن هر دندونی اینم کم میگرفت دکتره کلا.جای دیگه میگفت۵۰۰هردندونی .ولی کارش  اینی که رفتم خیلی تمیز بود

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
وای خیالم راحت شد  سه شبه از ترس نمیتونم عین آدم بخوابم😂😂  مرسی ازت😍

خواهش عزیزم 

من به خاطر اینکه از بچگی یه مشکل دندون داشتم از دندون پزشکی خیلی خیلی میترسم . 

ولی واقعا دردش فقط بعضی موقع هاست اونم خ کم 

اگه قرار بشه برم با دندونام کاری کنم تنها کاری که میکنم پر کردنه از همش بهتره😂😂

قربونت❤😘

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
چه بابای رک و خوبی داری  بابای من یه چیزی که خیلیم از نظر خودش درد داشته باشه به من میگه اصلا ...

بابام رک نیست 

خیلی بی طاقته یه سردرد میگیره نمیتونه تحمل کنه 

خواهش عزیزم  من به خاطر اینکه از بچگی یه مشکل دندون داشتم از دندون پزشکی خیلی خیلی میترسم .&nb ...

عصب کشی چی تاحالا کردی؟ 

من کلا یادم رفت بگم در اصل ترسم از عصب کسیه😂😂

اصلا درد نداره اصلاااا هیچ دردی نداره کی گفته

من اشتباه گفتم 

منظورم عصب کشی بود 😂 

عصب کشی چی درد داره؟

[QUOTE=190308124]من اشتباه گفتم  منظورم عصب کشی بود 😂  عصب کشی چی درد 

انجام ندادم من تا به حال میترسمم خودمم😥

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
عصب کشی چی تاحالا کردی؟  من کلا یادم رفت بگم در اصل ترسم از عصب کسیه😂😂

نه عزیزم عصب کشی تا حالا نکردم و خداکنه که در آینده هم مجبور به انجامش نشم . 

فقط در مورد پر کردن دندون که خودم تجربه داشتم گفتم ❤

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
[QUOTE=190308124]من اشتباه گفتم  منظورم عصب کشی بود 😂  عصب کشی چی درد  انجام ندادم ...

اه پس حتما درد داره😭😭😭

بابام رک نیست  خیلی بی طاقته یه سردرد میگیره نمیتونه تحمل کنه

آها 

نه بابای مم دردم داشته باشه بهم میگه اصلا درد نداره تا من انجامش بدم اونو یا اگه قراره در آینده انجام بدم با خیال راحت برم😐😑 ولی خوبه که میگه

نه عزیزم عصب کشی تا حالا نکردم و خداکنه که در آینده هم مجبور به انجامش نشم .  فقط در مورد پر ک ...

ایشالا که مجبور نشی عزیزم مرسی⁦❣️⁩⁦❣️⁩