2777
2789
نه اصلا بی حس‌میکنه.

شما تاحالا پر کردی ؟ 

بابام میگه به عصب که میرسه خیلی درد داره

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه قبلی پر کردم چهارتا

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
شما تاحالا پر کردی ؟  بابام میگه به عصب که میرسه خیلی درد داره

اره زیاد پرکردم،اتفاقا من آدم ترسویی هستم ولی از دندون پزشکی نمیترسم، فقط همون اول آمپول بی حسی رو چندثانیه تحمل کنی تمومه،بعدش دردی نیست فقط صدای مته تو مغزت میپیچه

نه اتفاقا درد نداره 

فقط بعضی موقع ها اونن خیلی کمم که قابل تحمله 

غیر اون نه 

من خودم از اونام که تا یه چیزی میشه میگم آخ پس نگران نبش 😃

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

خودمم دو هفته پیش یکی کشیدم 

کشیدن اصلا برام درد نداره فقط تاحالا پر نکردم بابامم خیلی میگه درد داره درد داره وحشت کردم

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

اصلا درد نداره اگه احساس درد کردی وسطاش بگو دوباره برات بی حسی میزنه من تحمل کردم نگفتم.فقط اولش بی حسی که زد دهنم خیلی خون اومد پر شد اصلا ولی اونجوری درد نداشت خیلی کم. البته برا من اینجوری شد داداشمم پیش همین دکتره پر کرده بود اون یه قطره خونم نیومد فقط مال من چون رگشو درست انگاری پیدا نمیکرد اینجوری شد.تو فکرش نرو هیچ درد نداره

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

بی حس میکنن

اما شخصا خودم با چهارتا بی حسی بازم دردشو حس میکنم یعنی کلا صورتم فلج میشه ها اما بازم دردشو حس میکنم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  

اگه نیاز به عصب کشی نخواد ی مقدار خیلیییییی کم درد داره

من قبل عید ۶تا پر کردم 

امپولشم اصلا درد نداشت

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
خودمم دو هفته پیش یکی کشیدم  کشیدن اصلا برام درد نداره فقط تاحالا پر نکردم بابامم خیلی میگه در ...

ن بابا درد کجا بود

شما تاحالا پر کردی ؟  بابام میگه به عصب که میرسه خیلی درد داره

چه بابای رک و خوبی داری 

بابای من یه چیزی که خیلیم از نظر خودش درد داشته باشه به من میگه اصلا نداره 😐😑

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

چند بود هزینش

تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند      از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بی‌نمازی؛ نگفتند بی ‌حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...

اصلا درد نداره اصلاااا

هیچ دردی نداره کی گفته

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده