ببین این فیلمه ژانرش زامبی_عاشقانه و به شددددددددت احساسی هست . بدون سانسورش اصلا و ابدا صحنه ی غیر اخلاقی نداره. بازیگر اصلیش هم مارتین فریمن هست😍
اصلا ترسناک نیست ولی اگه نگاه کنی تا اخر عمرت اشکت بند نمیاد😭😭😭😭
خودم چند ساعت پیش برای بار هزارم نگاه کردم و مثل هر دفعه کلی اشک ریختم.😭😭😭😭😭😭😭😭
ماجرای فیلمش اینه که یه مرده به اسم اندی (مارتین فریمن) با زنش به نام کی و دخترش رزی توی یک قایق روی اب شناورن تا از دست زامبی ها در امان باشن.
اینا یک کشتی متروکه پیدا میکنن و اندی میره که ببینه توش غذا هست یا نه.
فرداش هم وقتی که اندی خوابه کی میره تا چیزی گیر بیاره که یک زامبی پیداش میشه و کی رو گاز میگیره.
حالا اینایی که زامبی گازشون گرفته ۳ روز بعدش زامبی میشن.
اینا هم کشتیشون خراب میشه و مجبور میشن پیاده بیان. حالا کی (زن اندی)زامبی میشه و اندی رو هم گاز میگیره بعدش میمیره.
اندی هم بچه رو توی یک کوله پشتی میذاره روی پشتش و راه میفته تا به یک گروه برسه و بچشو بده تا ازش مواظبت کنن.
سر راه با یک دختر ۱۳،۱۴ ساله به نام تومی اشنا میشه که اهل همون گروهه و داره میره جای اون گروه. اینا باهم همسفر میشن. وسط راه اندی زامبی میشه و دختره هم از فرصت استفاده میکنه، بچه رو میذاره پشت اندی ، خودش هم رو پشتش سوار میشه ، یه تیکه گوشت هم سر چوب میبنده و میگیره حلوش تا جای گروه اندی رو هدایت میکنه.
وقتی میرسن اونجا اعضای گروه میخوان اندی رو بکشن ولی دختره نمیذاره . یک عطر داره این اندی که بوی زنشو میده. قبل از کشتنش دختره یکم از این عطره میزنه تو صورت اندی.
اندی هم با همون حالت زامبی ای حالت قیافش عوض میشه و اروم میشه. بعدش میکشنش.
خودم با دیدن این فیلمه کلی اشک ریختم😭😭😭😭😭
من درست تعریف نکردم شما ببین فیلمشو بدجور عاشقش میشی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭