2777
2789

انشاالله ک امام رضا دست گیر همه باشه.ولی اصل حاجت رو باید از خدا بخوای امامها هم واسطه هستن پیش خدا اونها هم از خدا میخوان اگه خدا بخواد هر چیز میشه اگه هم صلاح نباشه و خدا نخواد نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی 😔😔 عزیزم ناراحت نباش ببین شاید حرفامو مسخره کنی اما آدما خودشون زندگیشونو میسازن شاید شما گذش ...

من هنوزم همه ائمه رو دوست دارم..همشونو..جاشون سفت وسخت تودل منه...حتی وجود ماجراهایی ک گذشت..ولی راستی راستی اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری بشه...

چقد شبیه منه..منم دوسه ماهه جداشدم

واسه همون شک کردم تاپیک هاتون رو خوندم دیدم شما تحصیل کرده هستید اون بنده خدا هنوز تازه شروع کرده به ادامه تحصیل با هم درس می خونیم، برای اونم از ته دل دعا کردم واسه شماهم دعا می کنم این دفعه مرد لایقی قسمت شه و خوشبختی رو حس کنی 

من هنوزم همه ائمه رو دوست دارم..همشونو..جاشون سفت وسخت تودل منه...حتی وجود ماجراهایی ک گذشت..ولی راس ...

ببین ائمه مسئول کارایه ما نیستن ما ائمه رو واسطه قرار میدیم که خدا صدامونو بشنوه و خدام چند تا راه میزاره جلو پامون اما مجبورمون نمیکنه مثلا اگه شما یه ازدواج ناموفق داشتی به خواسته خودتون بوده خدا یا ائمه نبوده خدا فقط راه و نشونت میده اما این ماییم که باید تشخیص بدیم کدومشون برایه ما درست تره پس بهتره فک کنیم و بگیم ما مسئول کارایه اشتباه خودمونیم و و حالام که متوجه شدیم بهتره اصلاحش کنیم پس توام ناراحت نباش هر چی بوده تموم شده به فکر آینده باش به این فک کن که دیگه راهیو اشتباه نری اگرم اشتباه رفتی ازش درس بگیر نزن تو سر خودت و به گذشته فک نکن بلکه ازش درس بگیر و دیگه تکرارشون نکن .

یکی گفت چه دنیای بدی حتی شاخه های گل هم خار دارند دیگری گفت چه دنیای خوبی حتی شاخه های پر خار هم گل دارند عظمت در تفکر است نه در چیزی که میبینیم