2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میپرسم شماالان خانومی

ولی دوست داری مرد باشی؟؟

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
آره

چجور فهمیدی 

یعنی چطور متوجه این خواسته ت شدی؟؟

فهمیدی ک ترنسی

چ کارا و علائمی داره

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
چجور فهمیدی  یعنی چطور متوجه این خواسته ت شدی؟؟ فهمیدی ک ترنسی چ کارا و علائمی داره

جسمم دختره ولی با روحیات پسرونه.از بچگی همینطوری بودم و هرچی بزرگتر میشدم بدتر میشد.تا دوسال پیش ک یکی از فامیل های دوست خاله م همینجوری بود و اون آزمایش داده.واس همین خاله م گفت بیا بریم آزمایش بدیم شاید توام اینجوری باشی چون همه کارهام پسرونه بود.دیگه رفتم نزدیک 10 جلسه آزمایش تا معلوم شد 80 درصدم پسره.روز به روزم بدتر میشم

جسمم دختره ولی با روحیات پسرونه.از بچگی همینطوری بودم و هرچی بزرگتر میشدم بدتر میشد.تا دوسال پیش ک ی ...

چجور باازمابش میفهمن اخه؟

خواهر منم همینه اکثر کاراش پسرونست 

وسیله تعمیرمیکنه نترسه 

توچیکارا میکنی ک.میگی نردونست

چجور باازمابش میفهمن اخه؟ خواهر منم همینه اکثر کاراش پسرونست  وسیله تعمیرمیکنه نترسه  ت ...

هرکاری ک پسرا میکنن.موهام پسرونه لباس پسرونه.زیاد میش دخترا نمیرم.وقتی ام میریم مجلس زنونه لباس اسپرت میپوشم و پیش کسی نمیشینم همش میرم بیرون تا موقع شام.دوست دختر دارم.و بیشتر با پسرا میگردم.

کارهای تعمیراتی رو هم دوس دارم.رو همکلاسیام غیرتی میشم.و همه ی کارهای پسرونه.البته هیکلم پسرونس و صدامم یکسالی میشه پسرونه تر شده.

چجور باازمابش میفهمن اخه؟ خواهر منم همینه اکثر کاراش پسرونست  وسیله تعمیرمیکنه نترسه  ت ...

یعنی الان سمت وسایل های دخترونه میره یا نه؟؟

چون من اصلا هیچوقت سمتشون نمیرم چون وقتی میرم حالم بد میشه.حتی سمت کوچکترین وسایل دخترونه ام نمیرم.همه وسایلام اسپرت و پسرونه.

یعنی الان سمت وسایل های دخترونه میره یا نه؟؟ چون من اصلا هیچوقت سمتشون نمیرم چون وقتی میرم حالم بد ...

چرامیره ولی غلدوره هی دادمیرنه 

ولی ارایشو اینارو داره موهدشو درست کنه و...

نترسه و تعمیروسایلم سرش میشه