2777
2789
عنوان

التهاب تیرویید

1019 بازدید | 35 پست

سلام علیکم چندماهی مشکوک به بیماری روماتیسم و گلودرد که دیروز گفتن التهاب تیرویید اما مختصر حالا میگم خدا کنه هاشیمیتو نباشه کسی دکتر هست اینجا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین متخصص غدد میگه اینو . برو متخصص غدد میگه که هاشیموتو هست یا نه . خدا کنه هیچ کدومو نداشته باشی 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
دعا کنید برام هفت ماه همش گریه میکنم دیگه جوانی ندارم

چرا اخه ؟ منم یک ساله درگیر هاشیموتو هستم . دارو و ویزیت همیشکی . سیع کردم باهاش کنار بیام 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
متخصص غدد از رو سنو میفهمه

اره . منم سنو تیروئید و ازمایش خون تیرویید دادم . تشخیص داد هاشیموتو هستش و دارو مصرف میکنم 

شما دردتون یدونست 

نه گل   فکر میکنی . من خود اینیمنی پوستم دارم . زیگیل میزنم   . رو صورتت زد سوزوندم و دستام . الان دوباره دستم در اومده باید برم دکتر . مشکل بلع هم دارم . فکر کن غذا تو کلوت گیر کنه .   

توی سنو چیزی مشخص بود

فقط بزرگ بودن تیروئید مشخص بود ولی با ازمایش خون مکمل بود . جفتش رو دکتر دید 

نه گل   فکر میکنی . من خود اینیمنی پوستم دارم . زیگیل میزنم   . رو صورتت زد سوزوندم و ...

خدا شما هم شفا بده هنوز 24 سالمه قرار بود ازدواج کنم نمیدونم میتونم ازدواج کنم دیگه یا نه 

علائمتون چی بود درد مفاصل داشتین

سردی بدن به شدت . خشکی مو و پوست به شدت . پریودی دوبار در ماه . خستگی همیشکی و مزمن . اوووووووه زیاده