2777
2789
عنوان

التهاب تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شما هم شفا بده هنوز 24 سالمه قرار بود ازدواج کنم نمیدونم میتونم ازدواج کنم دیگه یا نه 

چرا اینقدر ناامیدی . منم ازدواج کردم . مشکلی نداره . بابا ناامیدی برادر مرگه . نکن با خودت 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خوب درد مفاصل چی 

نداشتم ولی پوکی استخوان زود اومد سراغم   33 سالمه ولی پوکی استخوان دارم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
ممنون ازشما

عزیزی . امید داشته باش بابا . اینجوریه که خیلی ها بدتر از مان برن کلا غیب شن 

دعام کنید دعاکنید خدا شفام بده یا یکسره برم پیش خودش راحتم کنن

ای بابا ناامیدی سم دختر خوب . نکن با خودت 

دارو مفصل ساز استخوان ساز طب سنتی بگیر بخور میگن عالیه یادت نره

حتما . میبینم چیه مصرف کنم 

نداشتم ولی پوکی استخوان زود اومد سراغم   33 سالمه ولی پوکی استخوان دارم

دعا کن برای روماتیسم کروتون نخورم خدا کنه نخورم خدا کنه وگرنه خدایی نکرده استخونام خرد میشه وزنم 40 کیلوعه بیشتر وقتا

حتما . میبینم چیه مصرف کنم 

خیلی میگن خوبه ی دکتر هست اون میده تو واتساپه نسخهاش خوبن همه میان همراه اعلام میکنند خوب شدنشون رو دروغه نیست توجه کردم شمارش خواستی میدم

دعا کن برای روماتیسم کروتون نخورم خدا کنه نخورم خدا کنه وگرنه خدایی نکرده استخونام خرد میشه وزنم 40 ...

ایشالله نیاشه .سلامت باشی گل 

ایشالله نیاشه .سلامت باشی گل 

شمارش از همینجا برداشتم رفتم داخلش همراه 19 همه اعلام میکنند خلاصه بد نیست یا حداقل بخوای بخری می‌دونی جا مطمئنی اصلا نختییم بخری ی مشورت کن بهت میگه با داروها خونگی چی بخوریم خوب بشی بیماری هاتو بگو توکل بخدا

شمارش از همینجا برداشتم رفتم داخلش همراه 19 همه اعلام میکنند خلاصه بد نیست یا حداقل بخوای بخری می‌دو ...

دستت درد نکنه گل برداشتمش شماره رو . از سایت بردار شر نشه