2777
2789
عنوان

خانوما خیلی نگرانم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 38 پست
شاید سایلنت گذاشته استراحت کنه بهرحال بد به دلت راه نده گلم

باش خیلی ممنون😘

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شماره محل کارشو داری تماس بگیر یا دوستی .....البته اگه دفعه اوله که تو این موقعیتی وگرنه من عادت ...

آره دفعه اولمه ن سرکار نیس اومده مرخصی

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

آره دفعه اولمه ن سرکار نیس اومده مرخصی

تو خونه خواب هست باور کن 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
پس تو کجایی

خونه بابام تو دوران عقدم اونم خونه خودشونه

وا عزیزم زنگ بزن

زنگ زدم آجی جواب نمیده

سرکار هست دستش بنده اقایون از اینکه یکی هی زنگ بزنه بهشون هی نگران بشه خوششون نمیاد بر عکس خانما

نگید تورو خدا من ی مدت به شوهرم بی محلی میکردم بخدا دیشب دعوامون شد😑😑😑😑

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:
پس صبح کجا رفته اکه مرخصبه؟ خب قشنگ بگو ببینیم دیکه 

من تو دوران عقدم دیشب اومد خونمون بعدش رفت خونه خودشون منم صبح بهش پیام دادم جواب نداد دوباره زنگ زدم جواب نداد الانم باز زنگ زدم ولی جواب نمیده