2777
2789

سلام دوستان من خیلی وقته تونینی سایت هستم ونظرات شمارو میخونم

بخاطر همین تازگیا عضو شدم

مشکل من خواهرشوهرمه ۱۸سالشه خیلی هم حاظر جواب پرو هستش همیشه هم تو جمع میخواد آدمو کوچیک کنه یا تیکه میندازه به شوهرمم گفتم فقط گفت توحساس شدی حتی دخترمم دعوا میکنه منم نمیتونم چیزی بهش بگم مادرشوهرمم هیچی بهش نمیگه من موندم بااین چیکار کنم اهگ لباسی چیزی هم بگیرم میگه وای چقد زشته وفلان ولی یه مدت بعد میره جفت همونو میخره

اونروز گپ لباس منو گرفته بود تواتاقم کسی نبود برگشته میگه الان چشمم میزن دقیقا منظورش من بودم منم میبینم اینجوری میگه اصلا دیگه باهاش حرف نمیزنم چون حرفاش ناراحتم میکنه نمیدونم جوابشو چی بدم 😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا باهاش حرف نمیزنم ولی اینجوری میگه ناراحت میشم چیزی نمیگم بهش

بخاطرسنشه

نوجوونه پرخاشگره

من ۲۱سالمه تیکه نمیندازم ب کسی ولی هنوز پرخاشگری دوره نوجوونیم روم مونده

کاش نی نی سایت قابلیت بلاک داشت🤦🏻‍♀️
سلام دوستان من خیلی وقته تونینی سایت هستم ونظرات شمارو میخونم بخاطر همین تازگیا عضو شدم مشکل من خو ...

خاهر شوهر من از لاغری داره میشکنه اندازه نبردبون هم هست دماغشم خیلی بزرگه مسخره نمیکنم ولی جلو شوهرم همش میخاد منو کوچیک کنه مثلا شوهرم باهام خوبه یهو برمیگرده میگه این دوست داشتن داره این هیکل داره😒😒😒😒حالا من واقعا لاغر نیستم ۱۶۳قدمه۶۴وزنمه همش میگه لاغر حالا اگه خودش چاق بود میگفتم واقعا لاغرم

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

بنظرم ایشون یه مشکلی دارن باید حتما برن پیش دکتر ولش کنین بچس معلومه مریضه حتنا حرف بزنین پیش ی روانشناس ببرینش

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
بچه هجده ساله جواب دادن داره؟ نادیده اش بگیر

آخه خیلی بد حرف میزنه میگه وای همه دوروبریای ما دهاتین ما خودمون خیلی باکلاسیم وفلان درحالی هم خودم هم خانوادم یکبارم از اونا سرتریم ولی یبارم همچین چیزی نگفتم دختر من دوسالشه خیلی بهونه گیره اومده تو جمع میگه بچتو نمیتونی کنترل کنی چه وضعشه تربیته بچه من تازه دوسالش شده

خاهر شوهر من از لاغری داره میشکنه اندازه نبردبون هم هست دماغشم خیلی بزرگه مسخره نمیکنم ولی جلو شوهرم ...

البته ما هم سنیم هردو ۱۹هستیم فقط دوماه ازم کوچیک تره

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم