2777
2789
آخه خیلی بد حرف میزنه میگه وای همه دوروبریای ما دهاتین ما خودمون خیلی باکلاسیم وفلان درحالی هم خودم ...

هرچی بگه 

اون حرف و زمین میذاره تو هم هی حرف و برمیداری

اگه واقعا سرترین و به سرتر بودنتون اعتقاد داری ، نباید برات مهم باشه که چه حرفیو زمین میذاره

بچتم لابد اذیت میکنه 

نوجوون و جوون هم حوصله بچه نداره برای همین اعتراض میکنه

وارد بازی روانی با یه بچه هجده ساله نشو

از الان ایطوریع . وای بحال بعده هاش😂😂منم یه همکلاسی داشتم عین زنای چهل ساله نیش و کنایه میزد

بخدا بعضی وقتا انقدر ناراحت میشم از حرفاش بخاطر شوهرم هیچی نمیگم ولی واقعا دیگه صبرم لبریز شده 

شوهرمم چند وقت پیش فهمید دوسپسر داره گوشیشو یه مدت ازش گرف دعواش کرد درحالی که اونیکی برادرشوهرم اصلا حرفی بهش نزد اونم متاهل برادرشوهرم من گفتم ولش کن چیکارش داری توگوشیشو میگیری با من لج میوفته اینجوری حرف میزنه شوهرم گف من غیرت نیستم هیچی بهش نگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دیگه بچه دوساله ای که همه میگن آرومه توجمع برمیگرده اینجوری میگه واقعا هرکی باشه ناراحت میشه خودشم همش درحال خرید و به خودش رسیدن هستش درحالی ک وضع پدرشوهرم معمولیه انگار عقده دیده شدن وشنیده شدن داره

واقعا رو اعصابه نمیدونم چیکارش کنم چی جوابشو بدم نادیده هم میگیرم باز حرفاش رومخه شوهرم گوشیشو گرفته بود باپسره کلا حرفای +۱۸بودن باز بااین حال بعد دوماه گوشیشو برگردوندن نه تنبیهی نه چیزی خیلی آزادش گذاشتن

بخدا حالا قیافشو ببینی بیشتر از حرفش خندت میگیره

همونه دیگ میمون هرچی زشت تر اداشم بیشتر خخخ 

بی خیال بابا ولی من جا تو بودم هااا وقتی حرف میزد یجوری میزدم دهنش ک حرف زدن یادش بره

همونه دیگ میمون هرچی زشت تر اداشم بیشتر خخخ  بی خیال بابا ولی من جا تو بودم هااا وقتی حرف میزد ...

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه ان شاالله یکی مثل خودش گیرش بیوفته من ک کلا باهاش حرف نمیزنم

آخه خیلی بد حرف میزنه میگه وای همه دوروبریای ما دهاتین ما خودمون خیلی باکلاسیم وفلان درحالی هم خودم ...

خیلی بی ادبه وقتی درمورد بچتون بد میکه دست بچتو بگیر برو خونتون بگو تا به بچم بی احترامی بشه همینه حایی نمیرم