2777
2789
عنوان

خانمهای باردار لطفا بیاین

48 بازدید | 5 پست

من هفته گذشته آزمایش قند هفت ماهگی دادم  دوازده ساعت قبل هم چیزی نخوردم از گرسنگی دیگع  سردرد گرفتم گفتم میارزه تا دوباره درگیر آزمایش بشم صبح که  رفتم آزمایش قند ناشتا 99 بود  دوساعته یکش 200 یکی160 حالا دیروز دکتر دوباره واسم آزمایش نوشته واسه هفته دیگه حالا از امروز باید شروع کنم آخه بدون برنج که آدم سیر نمیشه برنج نباشه مجبوری نون بخوری شماها بگید چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم قندش بالابودپیش دکترتغذیه رفت بهش گفت چی بخوره چقدبخوره قندش بهترشد

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
من اصلا واسه آزمایش غذاها و رعایت نکردم. حتی شب قبلش فالوده بستنی خوردم. ولی دکترم دید گفت خوبه

اتفاقا من خودم چند سال  هست کلا شیرینی جات نمیخورم حتی از کیک تولد که واسه خودم و شوهرم میگیریم ولی نمیدونم بارداری چرا درگیر دیابت میشم