2777
2789
عنوان

زامبی ها حمله کردن😭

3221 بازدید | 133 پست

دیشب داداشم یه فیلمی بهم نشون داد داخل شب خودتون هم میدونید کسایی که مثلا مستند می سازن تو شب با دروبین شب هست یعنی سبز هست آدماش بقیه قهوه ای
دیدم ی سرباز روسی داره میدوه اینا هم با پهپاد دارن فیلم میگیرن یه تفنگ هم دستش بود داشت اونا رو میزد ولی مگه میمردن تیرش تموم شد اول فکر کردم مامو هست دنبالشه
ولی بعدش که تیرش تموم شد رختن رو سرش و تیکه تیکه اعضای بدنش رو خوردن قشنگ معلوم بود واقعیه شما چ فک میکنین فقط توهین نکنین

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم بوده دیگه 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

ایران همشون زامبین عزیزم از چی میترسی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
اسم مستنده چی بود؟

نمیدونم فک کنم گوکل بزنی درموذد حمله زامبی روسی بیارع

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

خون آشام واقعیت داره ولی زامبی نه

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.