2777
2789
عنوان

زامبی ها حمله کردن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 133 پست
نه بابا میگی مال۹۳ اگه اینجور بود که همون سال ۹۳پخش میشد بابا باور نکنین ۹سال گذشته ها

6 سال الانم ب سرغت پخش شده

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی مشهدیی؟

نه

از بین 7 میلیارد جمعیت تو تنها کسی هستی که شبانه روز در یاد منی قدر خودتو بدون نفسم ممنون میشم یه صلوات بفرستی به عشقم برسم اگه فرستادی دعای خیر امام زمان بدرقه زندگیت😍
ن خدایی اسی این ترس داشت؟😳🙄😐

منم نترسیدم فقط ناراحت شدم واسه اون سرباز

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شما خیلی تخیلتون بالاست😁

نمیدونم شاید ولی من اعتقاد دارم که هستن

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
تو فیلما نشون میده که نمیمیرن فیلم هپی دث هم همینجوری بود

نه میمیرن

پا من😁

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
نه میمیرن پا من😁

ظ😂

منم  ی بار ی فیلم دیدم تو نت ی دختره زامبی بود کلا از بچگی بعد خارجی هم بود و پلیسا داشتن میبردنش  موهاشو چنگ میزد مث روانی ها رفتار میکرده ی صداهایی از خودش در میاورد و نمزاشت بهش نزدیک شن اما پلیسا راحت اومدن گرفتن زدن بردنش۰😑😐😐

منم  ی بار ی فیلم دیدم تو نت ی دختره زامبی بود کلا از بچگی بعد خارجی هم بود و پلیسا داشتن میبرد ...

چون بچهمن بوده و یکی بوده ولی واقعیت داشته

منم  ی بار ی فیلم دیدم تو نت ی دختره زامبی بود کلا از بچگی بعد خارجی هم بود و پلیسا داشتن میبرد ...

اون خب بیمار روانی بوده

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

اسی جان این فیلمه واقعی نیست. دقت کن به نحوه ی کندن دست و پاها...

یه شیر هم که حمله میکنه به یه اهو انقدر راحت دست و پاشو نمیکنه. 

حالا مگه اینا چقدر دهنشون باز میشده که طی یه حرکت بکنن 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اسی جان این فیلمه واقعی نیست. دقت کن به نحوه ی کندن دست و پاها... یه شیر هم که حمله میکنه به یه اهو ...

وحشی میشن دیگه شیر هم میتونه وقتی ی حیوونو ب ادم پیوند میزنن چی میشه