بیخیال ۱۰۰نفر،من قصدم کمکه من یمدته پیج ناهید نمازی رو دنبال میکنم،محتواش فوق العادست،من دیگه داشت کم کم حالم از اینستا بهم میخورد،تو نی نی سایتم از خیلی شنیدم ک اونا از جیب ما نون دررمیارن چون ما پیجایی ک معرفی میکنن واسه لباس و...فالو میکنیم،همه یدفه لخت شدن،هر کیه اومده با خز بازی پیج زده ۴تا احمق بیکارم میشینن محض سرگرمی میبینن نت میگیرن خداد تومن همش هدر میره اونام بازدیداشون بیخود میرع بالا بیو میزنن تبلغات دایرکت،عزیزای دلم نتتون رو واسع ارتقای خودتون مصرف کنین،حتی شده یقدم از دیروزتون بهتر بشین،حالا تو هر چی ک دوست دارین،این پیجو من کاری ندارم فالو میکنین یا ن چون من فقط ی فالورم،از هایلایتاش شروع کنین و تمرین کنین تفکر کنین،تمرکز کنین ،واسه من ک تغییرات زیادی بهمراه داشته همه مثبت،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر من ی اکانت جدید بزنین،اکانت قبلیتونم پاک کنین،این پیجو فقط دنبال کنین تمرین کنین مطالعه کنین،تا درونتون روحتون مغزتون خودتون بالا ببرین ،از درونتون شروع کنین،تا دنیای بیرونتون تغییر کنه،کدای جذب پول و ثروت سلامتی بصورت رایگان و کتاب و تمرینات...رایگان زیادی میذاره ،اموزش های زیاد،ناهید جون ماه بخدا،بچه ها اگه دوست داشتین ی فاتحه واسه پدر من بفرستین،جوون فوت شدن،بقول ناهید بوس ب کله همتون