2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چظور فکر میکنی لحظه به لحظه وزن کم میکنی؟وزن کشی ماهی یکبار کافیه بقیش فقط گیجت میکنه

اخه یروز بیدار شدم بفهمم وزنم زیاد شده همون روز رژیممو سخت تر رعایت میکنم

اخه یروز بیدار شدم بفهمم وزنم زیاد شده همون روز رژیممو سخت تر رعایت میکنم

خوب حالا روزی یکیار بکش نه دیگه روزی بیست بار عزیزم خاورمیانه که نیست هر لحظه یه گوشش یه جوری یشه وزنه 😁😁😁😁😁

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

تو منی یا من توام 

حالا من اگ ببینم وزنم اومد پایین گند میزنم ب همه چی تو دلم خوشحال میشم و هی میخورم :/ 

من‌هفته ب هفته وزن میکنم :) چون ترازو خونمون نیس اگ بود مطمعنن مث تو بودم مطمعنم یعنی ها 

تو منی یا من توام  حالا من اگ ببینم وزنم اومد پایین گند میزنم ب همه چی تو دلم خوشحال میشم و هی ...

نه بابا من هدفم رسیدن ب وزن ۵۲ کیلو . درصورتی ک در اصل وزنم باید ۵۵ باشه 

الانم از ۶۷کیلو شدم ۶۲ کیلو 😍😍😍😍

من یه بار تو یکی از رژیماام چند سال پیش مث تو بودم از ۷۰ شده بودم ۴۹ جلوم نمیگرفتن میرفتم. ب صفر &nb ...

شما چی کار کردین

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

شما چی کار کردین

ورزش و رعایت رژیم اخراشم گیاهخوار شده بودم و. اقعن رعایت میکردم دوست پسر مبارک ک الان شوهرم شده از لاغری بدش میاد جلوم گرفت و من اللن باز برگشتم ب وزن همون وفتام البته بیشترم شده بودم پارساال ۷۳ بودم الان شدم ۶۷ ولی اینسری حوصله رژیم ندارم و وزنم دیر میاد پایین :((( دفه اول انگیزه ات بالا باشه راحت میای پایین با رژیم و ورزش و پیاده ردی