2777
2789
عنوان

نمی تونم تصمیم بگیرم برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 84 پست
خیلی تصمیم سختیه ولی با این وجود من اگه بودم جدا نمی شدم شوهر خودمم اخلاقش تنده البته الان خیلی بهتر ...

همش حس می کنم آینده ی بچم فدای خودخواهیم نشه 

اما خب شوهرمم خیلی بی چشم و روعه 

پشیمونی طلاق گرفتی؟ 

نه 

من شرایطش رو دارم تقریبا نگهداری بچم با خودمه پسرمم بزرگ شده و راحت تر با شرایط من کنار میاد 

ولی بچه شما خیلی کوچیکه کاش صبوری میکردی بزرگتر میشد 

شوهر منم هیچ نقطه مثبتی نداشت حتی یه زره هم شک نداشتم 

ت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم  چرا بچه ها را قاطی دعوا می کنن  بچه منم اون اوایل ترسیده بود  جلو چشم ...

بمیرم براش 

ادم میدونه چی کار کنه 

دیدی این بنده خدا تایپک زده بود چطوری بهش حمله کردن همه

دایه دلسوز تر از مادر شدن 

مادره خودش دلش خونه بنده خدا مونده سر دوراهی 

اون وقت یه سری میان نمک به زخمش میزنن 

همه اینا رو در نظر بگیر 

فکر اینم بکن بعد طلاق ازدواج کنه و بچت بیفته دست نامادری 

به نظر من برید مشاوره بینتون هم سردی افتاده تو این یه سال

خواهش میکنم ازت اگه جدا شدی لطفا ازدواج مجدد نکن زندگیتو با پسرت بساز اینجوری و اینکه دست بزن داشتن ...

میشه تا آخر عمرتنها موند آخه 

من الان همین یک سال خیلی احساس تنهایی دارم 

فقط پسرم رو بغل می کنم یکم آروم میشم 

بمیرم براش  ادم میدونه چی کار کنه  دیدی این بنده خدا تایپک زده بود چطوری بهش حمله کردن ه ...

واااای 

اصلن نمی تونم 

طاقت ندارم از گل نازک تر کسی بهش بگه 

همه بهم همینو میگن 

میگن آینده بچه ات خراب میشه 

همش حس می کنم آینده ی بچم فدای خودخواهیم نشه  اما خب شوهرمم خیلی بی چشم و روعه

خودتون بهتر میشناسینش ولی اگه حداقل بدذات نیست و یه ذره ایمان داره و خدا و پیغمبری سرش میشه بهش دوباره فرصت بدین من شوهرم تو دعوا خیلی بد دهنی میکرد حرف هایی که هیچ وقت نشنیده بودم تو خانواده خودم 😔😔خیلی اذیت شدم شاید هر کس دیگه ای جای من بود جدا میشد ولی خوب هم وجود بچه هم شرایط خانواده یه جوری بود که ترجیح دادم تحمل کنم و خدا هم کمکم کرد 

بعد هم یه وقتایی اصلا دلم برا شوهرم میسوزه چون حس میکنم در کل ادم خوبیه ولی به خاطر تنش هایی که تو خانوادشون بوده و اخلاق خیلی خاص و بد مادرش اعصابش بهم ریخته وگرنه می دونم ته دلش ما رو دوست داره و خدایی هم خیلی کاریه و زحمت کشه و برای رفاهمون خیلی تلاش میکنه منم سعی میکنم دیگه از رفتارهای بدش چشم پوشیکنم حداقل به خاطر آرامش خودم و پسرم

[QUOTE=190191774]میشه تا آخر عمرتنها موند آخه  من الان همین یک سال خیلی احساس تنهایی دارم  فقط پسرم رو بغ ...[/QUOTEشما فک میکنی مثلا ردا میتونی یکیرو پیدا کنی ک مشکلاتی ک با همسر سابقت داشتیو نداشته باشی یا کسی پیدا میشه ک پسرتونو قبول کنه خیلی سخت پیدا میشه متاسفانه زن ها بعد از طلاق تنهایی بهشون فشار میاره و باعث‌میشن ک آدمای اشتباهی رو پیدا کنن و در نهایت دوباره خودشونو میندازن توی آتیش..زندگی مال شماس الان یک‌ساله ک جدا هستین واقعا مدت کمی نیس ک‌خودتون تصمیم عاقلانه تری میتونید بکنید ..همسرتون ازتون خواسته ک برگردین ؟! 

هر بار بهش فرصت دادم  حس کردم پرروتر شده  البته منم ...

پس جدی تر باهاش برخورد کن.منم دارم جدا میشم البته بچه ندارم هزار بار به شوهرم فرصت دادم به قول تو پررو تر شد .تا حدی که چندبار از خونه بیرونم کرد دفعه آخری رفتم شکایت کردم بخدا به گوه خوردن افتاد.هرچی مظلوم تر باشی تو سری خوری😔😔

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
خودتون بهتر میشناسینش ولی اگه حداقل بدذات نیست و یه ذره ایمان داره و خدا و پیغمبری سرش میشه بهش دوبا ...

منم بعد ۹ سال خونمو ترک کردم 

نمی دونم 

از بعضی رفتارهاش میترسم 

لجبازیاش 

...