2777
2789
عنوان

میخوام براتون از مرگ و ... که خودم تجربه کردم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من اصلا نماز اینا نمیخونه روزه هیچ وقت نمیگیره نمیدونم... اصلا ب فکر اون دنیا نیست...... درکل چسبیده ب اینستاو این دنیا....  بعضی وقتا مامانم ب آجیم میگع تو ک هیچی ن نماز میخونی ن چیزی پس درآینده میخوای چیکار کنی... واقعا نمیدونم برنامش چیه...   اصلا ب فکر نیس ترچقدم بهش میگم فایده نداره ک نداره..... 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
خواهر من اصلا نماز اینا نمیخونه روزه هیچ وقت نمیگیره نمیدونم... اصلا ب فکر اون دنیا نیست...... درکل ...

گاهی وقتا یه سری چیزای ریز زندگی آدم رو عوض میکنن من خودم آدم خیلی پاکی نیستم پروندم خرابه ولی یه وقتایی یه خوابایی میبینم دلم گرم میشه به بالا سریم برا خواهرت دعا کن امام رضا دست خالی برت نمیگردونه

تابلو داره خالی میبنده ولی بعضی از خانمهای ساده لوح باور کردن حرفشو

از کجا تابلوعه؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

دوستان من داستانم مثل زندگی پس از زندگی نیست من فقط مردم اما اون دنیا رو ندیدم  تازه مردنم هم ...

منم موقعی که سکته کردم چیزی ندیدم فقط یه آرامش خاصی داشتم و صدای گریه ویا ابوالفضل شوهرمو میشنیدم که این منو اذیت میکرد مامانمم پسر ۱ هفته ایم بغلش بود و میگفت اونموقع از دهنم کف زده بیرون و چشمام برگشته و فقط سفیدیش معلوم بوده دوستان یه سری داستانا واقعیت داره مردنم انشالا ترسناک نیست برامن که نصفه نیمه بود واقعا آرامش خاصی بود

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
منم موقعی که سکته کردم چیزی ندیدم فقط یه آرامش خاصی داشتم و صدای گریه ویا ابوالفضل شوهرمو میشنیدم که ...

دقیقا منم همینو گفتم یه آرامش عجیب و غریبی داره 

خیلیا توهین کردن گفتن دروغ میگم 

دقیقا منم همینو گفتم یه آرامش عجیب و غریبی داره  خیلیا توهین کردن گفتن دروغ میگم

اینجا چون یسری از کاربرا دروغ گفتن بخاطر همین باور نمیکنن خیلی چیزا رو . منم اونموقع حال روحیم خراب بود خصوصا پسر اولیم همش آرزو مرگ میکردم که اینجور شدم ولی جالبه بعدش علائمی نداشتم فقط ۱ ماه تعادل نداشتم و پای چپمو میکشیدم یکم هیچکس باور نمیکرد حتی دکتر البته بماند که پدرم دراومد تو اون ۶ روز بستری شدنم سال ۹۸ خیلی گند بود

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
تابلو داره خالی میبنده ولی بعضی از خانمهای ساده لوح باور کردن حرفشو

عزیزم منم تجربه شو دارم این چیزا واقعا پیش میاد