2777
2789
عنوان

میخوام براتون از مرگ و ... که خودم تجربه کردم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 68 پست
شمادبگو عزیزم این بزرگوار تو همه تاپیک های زندکی پس از زندگی هستن.به ماها هم گفتن خنگ که برنامه رو ...

من به کسی توهین نکردم این برنامه رو هم نگاه نمیکنم نمیدونم شما چه اصراری داری هر کی تا حالا منو دیده باشه میدونه هیچ وقت توهین نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بار با خدا قهر بودم شدییییید

گفتم دیگه نماز نمیخونم

گوشیمم برا نماز صب کوک نکردم

من خواب دیدم

ولی خوابی دیدم که دیگه بکشنم بگن نماز نخون... من میخونم🥺

خوابم قبل اذان صب بود بیدلر شدم اذان دادن

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

منم یبار خواب بودم بعد حس کردم پاشدم اما هرکار میکردم نمیتونستم خودمو تکون بدم فکر میکردم مردم اولین چیز نمازام اومد تو ذهنم ک نخوندم و خیلی ترسیدم نمدونم چی بود نه مثل خواب بود نه بیدار بودم مبهم بود نمدونم چرا نماز اومد اول از همه تو ذهنم شاید چون بدترین کارم همین بوده ک گاهی وقتا بی توجهی میکنم بش

من به کسی توهین نکردم این برنامه رو هم نگاه نمیکنم نمیدونم شما چه اصراری داری هر کی تا حالا منو دیده ...

وا اسی😳

من میگم باور میکنم تو رو بگو تجربه ات رو میخونم

اون کاربری که به تو گفت ساقی هستم نمونه کارم رو میگم به ماها تو یه تاپیک گفت خنگ

میگم حرف اونو گوش نکن حرفت رو بزن ما میخونیم😑😐

مثلا تاییدت کردم😐

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

دوستان یه بار برای همیشه میگم من آدم جوگیری نیستم توی یه تاپیک گفتم اینو پیشنهاد داد تاپیک بزنم تعریف کنم 

کاری به زندگی پس از زندگی هم ندارم گفتم شاید یه نفر توجهش به نمازش جلب بشه می ارزه به مسخره شدن من توسط دیگران

نمیدونم واقعا ولی میدونم چیزایی که دیدم خیالات نبود

جالبه من تو خواب خیلی رویای صادقانه میبینم ولی بیداری برام جالب بود

تو رمان خالکوبی هم شخصیت اصلی بدون اینکه خوابه ی صحنه هایی رو دید امکانش هست باید تحقیق کنید واسم این اتفاق رو پیدا کنید

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...