2777
2789

تا حالا بیهوش نشدم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوتی ندادم خداروشکر

دوبار رفتم اتاق عمل

وقتی ازم پرسیدن ک اسم و فامیلت چیه و چن سالته،ی کرمی درونم میگفت اشتباه بگو خودتو بزن ب دیوونگی😂😂😂

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

من بیهوش نشدم

ولی شوهرخاله ی بابام عمل پروستات کرده بود، تعریف میکرد پسرش که گویا وقتی به هوش اومده بنیان گذاران انقلاب اسلامی رو به رگبار بسته 😂😂

بعدم دنبال زینب بوده که بیاد براش سرم بزنه 😂

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

من تو سزارین بیهوش نبودم بی حسی بودم.ولی نمیدونم چرا بعده عمل خوابم گرفته بود.بیدار شدم دیدم تو اتاق یه آقایی کنارمه.. داشت اونجا رو تمیز میکرد. بهش گفتم آقا تورو خدا ،تو رو قرآن راستشو بگو ساعت چنده  التماس میکردم..یه جوری می پرسیدم انگار چی ازش میخوام

سومین کاربری...تصمیم گرفتم دیگه حرف نزنم  
دختر عموم بعدی که بهوش اومد دکتر میخاست میزان هوشیاریش رابسنجه گفت خوب حاج خانم چیزی هم خوردی؟ ؟گفت ...

جر 😂😂😂😂😂

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

من و دکترم و پرستار سر ماده بیهوشی بحث میکردیم 

پرستار میگفت ۵ سی سی بزنم

من میگفتم دو سی سی

دکتر میگفت بخواب دختر ، کمه ۳ سی سی بزن

موقع به هوش اومدن هی میگفتم دو سی سی سه سی سی 😆😆😆😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️