2777
2789
عنوان

تجربه برای لک صورت

879 بازدید | 30 پست

کرم ویتامین سی مدلین  شبا بزنین ب صورت 

پیله ابریشم پوست پاکسازی کنین 

گیاه الوورا از عطاری بخرین بزارین  تازه باشه ژله های وسطش دربیارین بزنین ب صورت ... ژله هاش بخورین هم برا معده خوبه هم برا پوست

ی دوره استفاده کنین جواب میگیرن فقط حوصله کنین 

اینارو خاهرم استفاده کرده و میکنه و تمام لکاش رفت پوستشم روشن شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا چندوقت استفاده کرده

کرم ویتامین سی رو دوتا تیوپ  مصرف کرده سومیه الوورا رو تقریبا دوماهه هم ب صورتش میزنه هم میخوره   پیله هم از قبل عید    جدی میگم خیلی خوب شد

دکترای مختلف که هر کدوم کلی داروهای گرون دادن همشونم چندماه زدم ولی بی تاثیر بوده

من تو اینستا از پیجای تجربه های پوست  دیدم ژل کلیندامایسین و آکنومیس ک ارزونم هس خیلیا راضی بودن اکنومیس قوی تر باید شبا تو تاریکی فقط روی خود جوش زدش   منم خودم کلیندامایسین گرفتم  جوش صورتم دوسه روزه خشک کرد  

من تو اینستا از پیجای تجربه های پوست  دیدم ژل کلیندامایسین و آکنومیس ک ارزونم هس خیلیا راضی بود ...

داروهایی که دکترا به منم میدادن همینطور بود باید موقع خواب توی تاریکی میزدم 

لایه برداریم میکردن ولی لکه‌ مونده نرفته 

دکتر گفته بیا مزوتراپی میترسم برم بی فایده باشه

داروهایی که دکترا به منم میدادن همینطور بود باید موقع خواب توی تاریکی میزدم  لایه برداریم میکر ...

منم دکتر زیاد رفتم و کلی خرج کردم. ب منم گفت برم لیزر. ولی گفت کامل نمیره کمرنگ میشه