2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متوجه نمی‌شم روی هم رفته یعنی چی؟ من سرخوردگی مهره l5 داشتم، دیسکم رو پاره کرده بود.‌عمل کردم.  ...

گفت مهره ۵روی۴هست.زده بیرون .گفت ارثی هم هست..گفت باید عمل بشه پلاتین بزنم

الهی همه حال دلشون خوب باشه
گفت مهره ۵روی۴هست.زده بیرون .گفت ارثی هم هست..گفت باید عمل بشه پلاتین بزنم

همین اتفاقیه که برای افتاده. زمینه ارثی داره اما ممکنه عوامل محیطی هم باعث تشدید بشه. 

منم ۴ تا پلاتین دارم و دو تا دیسک مصنوعی. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
الان خوبید یعنی درد نداری؟

ببین هیچ وقت مثل اول نمی‌شم. ولی از اون وضع اسفبار درومدم. کسی که سرخوردگی مهره داره اگه عمل نکنه ممکنه فلج بشه. من حتی تا سرویس بهداشتی هم نمی‌تونستم‌ برم. یه لیوان اب دست بچه‌ام نمی‌تونستم بدم‌ اما الان همه کارای منزلو می‌کنم‌. پیاده‌روی طولانی می‌رم‌. از پس امور برمیام.

یه سری هم احتیاط تا آخر عمر هست. مثل اینکه زمین نمی‌شه نشست و دراز کشید. ورزش جز پیاده روی و دوچرخه‌سواری رو سطح صاف و شنا ممنوعه.  استفاده از سرویس ایرانی ممنوعه. من که خانمم اجازه بارداری هم ندارم. 

در مورد درد هم بگم ۹۰ درصد مواقع ندارم. وقتی مدت طولانی بنشینم یا بایستم درد می‌گیره یا پام سر می‌شه. 

[QUOTE=190153125]ببین هیچ وقت مثل اول نمی‌شم. ولی از اون وضع اسفبار درومدم. کسی که سرخوردگی مهره داره اگه عمل نکنه مم ...[/QUOTE

آخه به من گفت روی جای سفت دراز بکش و مثلا تشک نباشه

ببین هیچ وقت مثل اول نمی‌شم. ولی از اون وضع اسفبار درومدم. کسی که سرخوردگی مهره داره اگه عمل نکنه مم ...

من ک هنو بچه ندارم چی؟شنا مشکلی نداره؟

[QUOTE=190153125]ببین هیچ وقت مثل اول نمی‌شم. ولی از اون وضع اسفبار درومدم. کسی که سرخوردگی مهره دار ...

جای سفت و نرم رو چیزی نگفتن. فقط برای بلند شدن از زمین، چون به کمر فشار میاد تاکید کردن حتما روی تخت بخوابم.

من ک هنو بچه ندارم چی؟شنا مشکلی نداره؟

بچه رو با دکترت مشورت کن. از من پرسیدن بچه داری؟ چون داشتم گفتن دیگه هیچ وقت نباید باردار بشی، اما شما چون نداری شاید با استراحت مطلقی، چیزی اجازه بدن.

نه شنا مجازه.