2777
2789
عنوان

شوهرم هرشب دیرمیاد خونه

102 بازدید | 10 پست

دیگه خسته شدم همش دروغ میگه

بعدازکارمیره خونه مادرش یا برادرش تا آخرشب میمونه هرچی بگم دعوا راه میندازه 

آرزوم اینه یاازاین شهر برم یا پدرمادرش بمیرن هرشب هرشب کارم گریه اس

خدایاخودت میدونی چقدرسختی کشیدم چقدر غم تودلمه ولی به خاطر پسرم تحمل کردم خودت گفتی بعداز هرسختی آسانی است به امید روز آسانی تحمل میکنمراحت قضاوت میکنن و تهمت میزنن مگه به اینکه یه روزمیمیری اعتقاد نداری؟ اگه قران میخوندی میفهمیدی خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بنده هاش نه 

خب بره محل نده بش 

هر موقع اومد یک جوری رفتار کن انگار اصلا مهم نبوده واست که نبوده 

قهر و دعوام نکن 

خوشحال و طبیعی 

تو خونه تنهایی هم خوشحال شاد باش و به خودت برس و تفریح کن تا لجش بگیره 

گیر بدی بدتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباو مامانش نمیگن برو خونه زنت تنهاس؟

نه عوضیا تازه بیشتر زیر بالا میدن

خدایاخودت میدونی چقدرسختی کشیدم چقدر غم تودلمه ولی به خاطر پسرم تحمل کردم خودت گفتی بعداز هرسختی آسانی است به امید روز آسانی تحمل میکنمراحت قضاوت میکنن و تهمت میزنن مگه به اینکه یه روزمیمیری اعتقاد نداری؟ اگه قران میخوندی میفهمیدی خدا ازحق خودش میگذره ولی ازحق بنده هاش نه 
خب بره محل نده بش  هر موقع اومد یک جوری رفتار کن انگار اصلا مهم نبوده واست که نبوده  قهر ...

یه مدت همینکارکردم جواب نداد خیلی پرش میکنن

کسی نمیدونه چکارکنم کسی مشکل منو نداره

الانم به جای اینکه بیادخونه زفته اونجا منو بچه باید توخونه تنها باشیم

خودتونم هر شب برو بیرون قبل از اونم خونه بر نگرد حتما برو خونه آشناتون نه خیابون یا جای دیگه

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂