2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم ، چقدر رفته رو مخت که دیگه به بن بست رسیدی الهی خیر نبینه

خیلی خستم کرده من با تمام وجود صادقانه پابه پای پسرش موندم و از هیچی به همچی رسوندم پسرشو ولی همیشه ازینکه شوهرم چرا من و دوس داره ناراحته

چی شده عزیزم؟ چرامشگلو از خودت میدونی؟

والا همیشه از من ناراضیه همیشه به شوهرم میگه زنت به من اهمیت نمیده پیش من نمیمونه  میگ زنت بامن خوب نیس 

با این حرفاش همیشه همچیو کوفتم میکنه 

در حالی که هروقت خواستم بهش نزدیک شم یکاری کرد دوپا دارم دوپا قرض کنم و فرار کنم

والا همیشه از من ناراضیه همیشه به شوهرم میگه زنت به من اهمیت نمیده پیش من نمیمونه  میگ زنت بامن ...

ای بابا عزیزمن

چراخودتو ناراحت میکنی

مادر شوهره دیگه چه توقعی داری آخه

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
ای بابا عزیزمن چراخودتو ناراحت میکنی مادر شوهره دیگه چه توقعی داری آخه

اخه انتظار ندارم دوسم داشته باشه،ولی حداقل پسرشو دور نندازه دیگ!!!!وقتی شوهرم میبینه انقد از خونوادش دور شده خب رمقی براش نمیمونه نمیدونم شوهرای شما چجورین ولی شوهر من دپرس و افسرده میشه 

اخه انتظار ندارم دوسم داشته باشه،ولی حداقل پسرشو دور نندازه دیگ!!!!وقتی شوهرم میبینه انقد از خونوادش ...

چی بگم 

وقتی میبینی نمیخوانت پس اصرار کردن اصن درست نیست

باید یمدت نری و بیایی تا بخوشون بیان

بذار خیالتو راحت کنم شما آسه بیای آسه بری هم اونی که دنبال بهانه س، بهانه شو پیدا میکنه پس در خودت ...

پس بنظرت چیکار کنم تابتونم ارامش زندگیمو حفظ کنم ؟؟؟من کلن ادم ساکتی ام ولی اون متلک پرونه هم خودش هم بچه هاش و اگه من بخواب جوابشو بدم شروع میکنه به سلیطه بازی و لباس پاره کردن و ظرف شکوندن انقدر من و ترسونده که هزار تا مرض گرفتم

چی بگم  وقتی میبینی نمیخوانت پس اصرار کردن اصن درست نیست باید یمدت نری و بیایی تا بخوشون بیان

بخدا از همه نظر ازشون سرترم هم قیافه هم تحصیلات هم خانواده هم عرضه انقد که پسرشون الان از باباش بیشتر سرمایه داره

خودمم اصن دلم نمیخاد ببینمشون ،شوهرمو چیکار کنم؟هربار که خواستم فاصله بگیرم ازشون یجوری با رفتاراش به من فهموند اگه من رابطم با خونوادش خوب نباشه تو خونمون رنگ شادی دیده نمیشه

بخدا از همه نظر ازشون سرترم هم قیافه هم تحصیلات هم خانواده هم عرضه انقد که پسرشون الان از باباش بیشت ...

عجب

پس همسرت مشکل داره که خانوادش نخوانش به هرقیمتیم خودشو قالب اونا میکنه

چی بگم عزیزم خداصبرت بده و کمکت کنه