2777
2789
عنوان

شوهرم منو بچمو ول کرده رفته باخانوادش زندگی میکنه پیش ماهم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 48 پست

خواهرشوهرم سه تاشوهرکرده الان بیوس پول میده بهش لباس میخره براش بیشترم اون داره زندگیمونو خراب میکنه روزی پنجاه میده بهش میگه این میاد پیش شما من افسردگی میگیرم بعدش میگید هیچ مادری اینجوری نمیشه مادر این فلجه بخاطر اینکه کاراشو کنه ازحداشه اونجا بمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم سه تاشوهرکرده الان بیوس پول میده بهش لباس میخره براش بیشترم اون داره زندگیمونو خراب میکنه ...

سلام خوبی.یعنی مادر و خواهرش راضی ان؟ خواهرش میگه اگه پیشمون نباشه افسردگی میگیریم؟ بگو لابد منو بچم خوشحالیم،چه حرفا میزنه خواهر شوهرت. به شوهرت بگو زن و بچه مهم ترن.اگه مادرت یا پدرت تو رو ول میکرد حتی حاضر بودی نگاشون کنی چه برسی بری زندگی کنی باهاشون بعد ازدواج. آخه یعنی چی دور از منطق و عقله. برین پیش مشاوره بچتون خیلی گناه داره ،و همچنین خودت 🥺🌸