2777
2789

هیچ جوره

ربطی به ماه تولد نداره😐

طالع بینی ماه ها فقط خرافات هستن

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داداشم ابان ماهیه خیلی دست و دلبازه وفادار و مهربونه خیلیم با معرفته ولی خب درکنار اینا اکثر ابان ماهی هایی ک دیدم به شدت مودی هستن شاید هرکسی نتونه باهاشون کنار بیاد باید خیلی صبور باشی😁

ربطی به ماه تولد نداره زیاد این خصوصیات همش نسبیه تو یه نفر شاید باشه تو یه نفر نه . ولی خوب مغرورن خیلی . هم مردش ابان هم زن آبان 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
اره ولی خوب یکم ربط داره

اصلا هم ربط ندارن به شخصیت و تربیت ادم بستگی داره

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

ربطی به ماه تولد نداره زیاد این خصوصیات همش نسبیه تو یه نفر شاید باشه تو یه نفر نه . ولی خوب مغرورن ...

اره مغرور و نمیدونم ولی خیلی لجبازن و حرفشونو بزور میخوان بقبولونن بهت

ابانیا قربون صدقت نمیرن ینی کلامی شاید نشون ندع عاشقته ولی تو رفتار اگه عاشقت باشه برات سنگ تموم میزارع بشدت حساسن رو اینکه طرفشون مال خودشون باشه حس مالکیت شدید نشون میدن پس دوست معمولی پسر و این داستانا اگه داری کنسل کنه ک برات گرون تموم میشه چون ی آبانی اگه از چشش بیوفتی براش تموم شده ای

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

ابانیا قربون صدقت نمیرن ینی کلامی شاید نشون ندع عاشقته ولی تو رفتار اگه عاشقت باشه برات سنگ تموم میز ...

بعد به سوال چرا بلاک میکنن بعد میوفتن به چک کردن پروفایل 

یا پروفایل میزاره برای من فقط مثلا یه بار از تولد و چیزی که خورده بود گذاشته بود😂