ازروزی ک ازدواج کردیم منوتنها گذاشت هرازگاهی میومد بعدازاینک بچم بدنیا امد بازم تنهامون گذاشت خانوادش نمیزارن سمت مابیاد اصلا هیچ کدوم ازوظایفشو انجام نمیده مثل خرجی یا لباس یاخونه برامون بگیره هیچ کدومو گردن نمیگیره منم هیچ کسی روندارم پدرومادرمم فوت کردن من موندم یه بچه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
ببینید مادر هر چقدم بد باشه نمیگه بیا با من زندگی کن زن وبچت بمونن .اینو لیچ مادری انجام نمیده مگر اینکه شوهرت خودش نمیخواد بیاد خونه.اون خودشه که فرار میکنه .ببخشید همسرتون من نمیگما صدرصد ولی ۹۰ درصد این افراد زنه دیگه دارن .اون با کسی دیگس که خونه نمیاد .من از رویه تجربه میگم
بچه ها من تازه عضو شدم بلد نیستم کجابرم چه جوری جواب بدم میام داخلش بیرون میرم دیگه پیدا نمیکنم چی بشه دوباره اتفاقی پیدا کنم شرمنده توروخدا فکر نکنید سرکاری بوده اگه میتونید راهنمایی کنید چه جوری باید کارکنم بااین برنامه
بچه ها من تازه عضو شدم بلد نیستم کجابرم چه جوری جواب بدم میام داخلش بیرون میرم دیگه پیدا نمیکنم چی ب ...
بخوای جواب بدی پایین پست هرکسی یه فلش هست
اونو بزنی میتونی جواب بدی و بعد ارسال نظر بزنی
اون زنگوله ی بالا هم اعلانهارو نشون میده یعنی اگه کسی لایکت کنه یا جوابتو بده
صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی