2777
2789
عنوان

اگه شما اینجورین بیاین بگین

78 بازدید | 10 پست

خیلی زیاد خانوم دیدم که فوق العاده خوش لباسن بلدن چی رو با چی ست کنن

خیلی قشنگ حرف میزنن

خیلی هم به خودشون میرسن

حالا شما بگین بهم چطور ب خودتون میرسین یعنی در طول روز چیکار میکنید (من ساخته نیستم اما دوست دارم بهتر باشم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از استایل هایی که توی اینستا معرفی میشن الگو بگیر

وای بیار خواستم یه مانتو بگیرم نتی خیر سرم 

وقتی آوردن حالت بهم میخورد نگاه کنی افتضاح بود ولی از نظر ترکیب رنگ اره خیلی نگاه میکنم

من ک از اونا نیستم خود واقعیم هستم و خودمو همونطور ک هستم دوست دارم .

چون با بالاتر رفتن سنم فهمیدم خیلی ها تظاهر به خوب بودن میکنن .یعنی خانمهایی با این مشخصاتی ک گفتی دیدم ولی سر زندگیشون طوری دیگه بود .پر از الودگی هم باطنی هم ظاهری .

در کل میخوام بگم ک خودت هرجور هستی خودت باش و سعی کن بهتر از خودت بشی ولی شبیه کسی نشو

وای بیار خواستم یه مانتو بگیرم نتی خیر سرم  وقتی آوردن حالت بهم میخورد نگاه کنی افتضاح بود ...

منم نمیخرم خیلی تا مطمئن نشم ازش

بیشتر برای ایده و ست کردن رنگا

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
من ک از اونا نیستم خود واقعیم هستم و خودمو همونطور ک هستم دوست دارم . چون با بالاتر رفتن سنم فهمیدم ...

نه من ک نمی‌خوام عین اونا باشم از نظر شخصیتی 

ولی دوست دارم آراستگی و.....

مثلا یه مانتو میگیرن براش شلوار جدا میخرن مثلا شلوار کرم و شال جدا . ولی ما همه مانتو هارو کلا فقط ب ...

دقیقا گفتی من مانتوهام فقط رنگین کفش و شلوارو کیفو باید مشکی بخرم که با بقیه مانتوهامم بتونم بپوشم وتاخراب نشدن و نمیتونم بخرم😐😕عشق دنیارو پولدارو میکنن بخدا حالا هی بگید پول مهم نیست اخلاق مهمه

🙂💔