2777
2789
عنوان

بوی مضخرف دهان😒

529 بازدید | 63 پست

خیلی ناامیدم..دقیقا نمیدونم دلیلش چیه..ولی فک میکنم بخاطر سینوزیت باشه..همیشه هم خلط دارم😑..دیگ خسته شدم.😭😐.هر نیم ساعت به نیم ساعت که نمیشه مسواک زد..قرص نعنایی و دهانشو استفاده کرد..بعضی اوقات بدترم میشه..هرچیم تویِ سایتا میگردم هیچی ک هیچی:((

تاحالا کسیو دیدین همچین مشکلی داشته و الان خوب شده؟من ک ندیدم😐والا همه میگن درمان خاصی نداره..کلا نمیشه بوشو از بین برد😢

یعنی به شدت متنفرم از این قضیه..همین الانم ک دارم تایپ میکنم خجالت میکشم..مامانم همش میگ نع همچین چیز نیست..میخواد گولم بزنه😑بهش میگم برم دکتر چپ نگام میکنه..به خالمم گفتم میگ خب بویِ غذاعه بوی بدی نیس ک😕ولی حساسم نمیتونم حرف بزنم😑

هالیتوس ک هس ولی اونو میشه حل کرد..وقتی اب میخورم اون باکتریا ازبین میرن..😑

یعنی کسایی ک مثل من هستن..حق ندارن راحت زندگی کنن؟راحت حرف بزنن..بارفیقاشون..خانواده..اشنا...حتی بعضیا ک میخوان ازدواج کنن😕

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

یبوست نداری؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید دندونات خرابه من یه دندون پوسیده بود خیلی بو میداد دو هفته دردم نداشت

رفتم دندون پزشک پرش کرد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من بعضی وقتا اینجوری میشم ولی ن همیشه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

پس علم مدرن غربی دقیقا چیو تونست حل کنه؟ یه سری به داروهای سنتی بزنید حل میکنه

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم

از دکتر های طب سنتی هم  کمک گرفتید ؟

شاید  بتونن  راهنمایی تون کنن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دارم😑ربطی داره😶؟

صد در صد.بوی همون مدفوعته دیگه.لوله گوارش یه لولست سرش دهانه تهش روده

وقتی تو رودت مدفوع گیر کنه بوش میاد تو دهنت

دندونات سالمن ؟سنگ لوزه نداري؟مشكل گوارشي نداري؟

دندونام ک سالمن

بقیه رو نمیدونم..میگم مامانم میگه بزرگش میکنی😯😑نمیزاره برم دکتر

شاید دندونات خرابه من یه دندون پوسیده بود خیلی بو میداد دو هفته دردم نداشت  رفتم دندون پزشک پر ...

نع..من تاجایی ک یادمه این مشکلو داشتم..دندونام سالمن