2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق بشم

725 بازدید | 82 پست

من 50 کیلو ام قدم 164 هست 

چون قدم بلنده لاغر به نظر میام میخوام یکم چاق و اندامی بشم 

باشگاه نمیتونم برم ولی بعضی وقت ها خودم تو خونه ورزش میکنم 

کسی میدونه باید چیکار کنم؟! 

باشگاه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدی ب منه بدبختم بگو

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

جوانه گندم برا چاق شدن خوبه با ماست مخلوط کن بعد هر وعده غذایی بخور

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

کالری شماری کن

من چندروزه نصب کردم واقعا انگیزه میگیری بیشتر بخوری

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بهترین بدنسازیه اما شرایط کرونا خطریه پس توخونه با دمبل تمرین کن و با استفاده از کالری شمار مانکن وزنو قدتو وارد کن تا بهت بگه روزی چقد بیشتر بخوری تا چاق شی .هرچی میخوری باید وارد برنامه ی مانکن کتی

الله🤍

منم دوس دارم اما اشتها ندارم و نمتونم چیزی بخورم روز ب روزم لاغر تر میشم😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

منم چی میگی ۳۹ کیلوم واقعا دیگه حتی دوس ندارم از خونه برم بیرون هرجا میرم چپ نگام میکنن دوستام میگن نشکنی فلان بمان خسته شدم از زندگی  به خدا انقدر گفتن نشکنی الان وقتی راه میرم حس میکنم میشکنم الان