2777
2789
عنوان

سونو واژینال بارداری تو هفته کم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 64 پست
احتمالا سن بارداریت با سن پریودی یکی نیست

اون سری که رفتم سونو که ساک حاملگی ببینن‌که داخل رحم یانه ۵ هفتم بودش همونجوزی که خودم‌حساب کرده بودم‌درست بودش 

اره گفت بهترین نوع ساک حاملگی جنین خوب و...یه هفته بعدش بیا برا تشکیل قلب یعنی فردا،منم ازشنبه افتاد ...

ان شاءالله که هستش سعی کن استرسو دور کنی من تو این چند روز یه هیچی فکر نکردم وفقط توکل بخدا الان چون دو دلم برا فردا یکم فکرم آشفته شدش عزیزم چند هفتته شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین اصلا نگران نباش صدای قلبشو میشنوی ولی اگه طاقتشو داری یکم دیرتر برو.من انقد استرس داشتم و ...

ان شاءالله که همینطوره چون وقتی بهش فک میکنم دلم غنج میره براش مرسی عزیزم🥰🥰

مگه نمیگن ۸ هفته دیگه واژینال نیست وشکمیه؟!

اره شکمیه ولی ی سریا شاید واژینال بکنن اخه صدای قلب تو ۱۰ هفنه به عد شکمی شنیده میشه ولی واژینال زودتر شنیده میشه

ان شاءالله که هستش سعی کن استرسو دور کنی من تو این چند روز یه هیچی فکر نکردم وفقط توکل بخدا الان چون ...

یعنی یه بند گریه میکنم،شوهرمم رفت به خاتوادش گفت استرس من صدبرابره،مادرشوهرم هرروز زنگ میزنه میگه بچه تکون میخوره؟مال من تو این هفته ها تکون میخورده پسر بوده😐فکر کنم من وشما حدود همیم،پریود من ۴ فروردین بود

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره شکمیه ولی ی سریا شاید واژینال بکنن اخه صدای قلب تو ۱۰ هفنه به عد شکمی شنیده میشه ولی واژینال زود ...

واااای من که دیگه زیربار واژینال نمیرم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
مگه نمیگن ۸ هفته دیگه واژینال نیست وشکمیه؟!

من تا 16هفته مجبور بودم سونوهام رو واژینال بدم فک کنم مدل رحمم طوری باشه که شکمی دقیق نشون نمیده

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
یعنی یه بند گریه میکنم،شوهرمم رفت به خاتوادش گفت استرس من صدبرابره،مادرشوهرم هرروز زنگ میزنه میگه بچ ...

عزیزم ۷ هفتته شما، منم پریودم ۶ فروردین بودش اخه الان تکون نمیحوره که اصلا ی چیز کوچولوعه سعی کن استرسی نداشته باشی استرس خیلی بده من این سری خیلی صبوری میکنم چون اون سری استرس زیادی کار دستم داد فکر کنم،فقط ب چیرهای خوب فکر کن عزیزم و اینگه این سری زنگ زد بگو دکترم گفتش که تکون خوردن جنین از هفته های ۲۰ به بعد برار دیگ نپرسه ازت 

یعنی یه بند گریه میکنم،شوهرمم رفت به خاتوادش گفت استرس من صدبرابره،مادرشوهرم هرروز زنگ میزنه میگه بچ ...

مادر شوهرت توهم زده اونایی که شکم دومشون هست ممکنه تو16هفته یه چیزایی حس کنن ولی شکم اولی ها از23 به بعد تکون رو احساس میکنن

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
من تا 16هفته مجبور بودم سونوهام رو واژینال بدم فک کنم مدل رحمم طوری باشه که شکمی دقیق نشون نمیده

اخه واژینال بلدی میخواد بنظرم هرکسی نمیتونه خوب انجام بده والا اینکه سونوگرافیست اینجا اصلا به قیافش نمیاد دکتر باشه سر سونو هم هیچی ب ادم‌نمیگه اصلا خوشم نمیاد ازش ولی میگن چون قدیمیه و کارش خوبه مجبوری دگ ،خدا کنه کرونا کوفتی تموم بشه ادم‌بتونه بره جاهای معتبر 

عزیزم ۷ هفتته شما، منم پریودم ۶ فروردین بودش اخه الان تکون نمیحوره که اصلا ی چیز کوچولوعه سعی کن است ...

فکر میکنی من نمیدونم اینا رو وبهش نگفتم؟ اصلا تو سرش نمیره میگه مال من تکون میخورده چرا چرا من میدونم.الان دکتر من نوبتاش همه ۷ به بعده من فردا میفتم ۱۱ شب،این از۸صبح میخواد زنگ بزنه بگه رفتید رفتید من استرس دارم رفتید چی شد و...بخدا من خدای استرسم خودم،نمیدونی چقدر حالم بدتر میشه با کاراش،اگه بچه خدایی نکرده چیزیش بشه این برامن زندگی نمیذاره دیگه

اخه واژینال بلدی میخواد بنظرم هرکسی نمیتونه خوب انجام بده والا اینکه سونوگرافیست اینجا اصلا به قیافش ...

اول شکمی بده بگومیترسم از واژینال اگه قبول کرد شکمی بهتره ایشالا که نشون بده البته8هفته برو

مادر شوهرت توهم زده اونایی که شکم دومشون هست ممکنه تو16هفته یه چیزایی حس کنن ولی شکم اولی ها از23 به ...

ده بار اینا رو براش گفتم میگه من سر هرسه تا پسرام ازتکوناش تو چهل روز میفهمیدم باردارم😑

ده بار اینا رو براش گفتم میگه من سر هرسه تا پسرام ازتکوناش تو چهل روز میفهمیدم باردارم😑

ولش کن اصلا خودتو درگیر حرفاش نکن.هرچی هم بهت گفت یه جوری خودتو قوی نشون بده و بگو هرچی خدا بخواد همون میشه بیشتر ازاین جوابشو نده چون بیشتر استرس میده 

ولش کن اصلا خودتو درگیر حرفاش نکن.هرچی هم بهت گفت یه جوری خودتو قوی نشون بده و بگو هرچی خدا بخواد هم ...

باشه سعی میکنم