2777
2789
عنوان

لطفا بیایین بهم مشاوره بدید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست

من اگه جای شما بودم حتما قبول میکردم ولی به شرط اینکه شناختم از خودم و خودش به حدی بود که بدونم دنبال چیم و دچار توهم و خیال نبودم و اینکه طرف مقابل واقعا ارزش عشق رو داشته باش .

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک این حرفو میزنید نمی‌دونید عشق چیع وقتی عاشقی انقد حسن قوی و زیاده ک مغزت آکبند میشه خود ب خود ...

ای کاش همونجوری که میگی نمیدوستم عشق چیه توسن ۲۴ دیگع تقریبا عاقل بودم عاشق شدم  والان  پشیمونم

گاهی واقعا تنهاعشق کافی نیس باور کن زندگی خیلییییی چیزای دیگم داره جز عشق 

لایک نکنید                      
ای کاش همونجوری که میگی نمیدوستم عشق چیه توسن ۲۴ دیگع تقریبا عاقل بودم عاشق شدم  والان  پش ...

می‌دونم 

تو الان داری از دید منطقی بش نگاه می‌کنی تو منطق بله حرف تو درسته ولی آدم وقتی عاشق میشه دیگ منطقی نگاه ب قضیه نمیکنه اون لحظه

[سردرگم؛در کالبدی خالی از عاطفه]
شما ک این حرفو میزنید نمی‌دونید عشق چیع وقتی عاشقی انقد حسن قوی و زیاده ک مغزت آکبند میشه خود ب خود ...

عزیزم عشق باید عاقلانه باشه نه احساسی که موجب اشتباه بشه من خودم به بقیه راهنمایی میکنم و ... ولی خودم نمیتونم عمل کنم😆اما خب شما نباید بخاطر عشق ازدواج کنین شاید تو عاشق باشی طرف صلاحیت نداشته باشه واقعا عشق به چه قیمتی

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
می‌دونم  تو الان داری از دید منطقی بش نگاه می‌کنی تو منطق بله حرف تو درسته ولی آدم وقتی عاشق م ...

درسته من منطقمو از دست دادم خیلی میترسم یهو تمام ارزو هام برام پوچ شد  و فقط اون جلو چشمه

می‌دونم  تو الان داری از دید منطقی بش نگاه می‌کنی تو منطق بله حرف تو درسته ولی آدم وقتی عاشق م ...

حرف منم دقیقا همینه  همیشه هم عشق نمیتونه زندگی و نگه داره من باعشقم ازدواج کردم ولی بعد ۲۰ سال خیانتش نابودم کرد بکنار ولی تواین ۲۰ سال مستاجری و خونه دار شدن بی پولی و وخیلی از اخلاقای همدیگه که زیادی نشناخته بودیم .... یکسال هم دوست بودیم فکر کن همسایه دیوار به دیوار همم بودیم🤦‍♀️

لایک نکنید                      
عزیزم عشق باید عاقلانه باشه نه احساسی که موجب اشتباه بشه من خودم به بقیه راهنمایی میکنم و ... ولی خو ...

ولی اینم در نظر بگیر ممکنه از عشقت بگذری و بعد نتونی فراموشش کنی و دائم با فکر ب اون ب شوهرت خیانت کنی عذاب وجدان و ... زندگی رو زهرمارت میکنه

ولی اینم در نظر بگیر ممکنه از عشقت بگذری و بعد نتونی فراموشش کنی و دائم با فکر ب اون ب شوهرت خیانت ک ...

نه گلم شایدم بفهمی صلاحت بوده و فراموشش کنی چیزی به اسم فراموش نکردن وجود ندارن ما ادما گاهی خودمون میخواییم که فراموش نکنیم عشق ۲ سال اول زندگی شاید پررنگ باشه اما بعدش کم و کاستی ها بیشتر به چشم میاد

باافتخار دانشجوی روانشناسی ام و کلی ذوق دارم واسش😍شمام دعاکنین به جاهای خوبی برسم
حرف منم دقیقا همینه  همیشه هم عشق نمیتونه زندگی و نگه داره من باعشقم ازدواج کردم ولی بعد ۲۰ سال ...

می‌دونم اینارو یکی ع فامیلامونم همینطور بود ولی هروقت ازش میپرسم میگ‌ پشیمون نیستم چون اگ با هرکسی غیر از عشقم ازدواج میکردم فکرش ولم نمی‌کرد و همش فک میکردم حتما با عشقم خوشبخت میشدم 

تازع آدم اگ با کسی غیر عشقش ازدواج کنه بعد همش فکرش پیش عشقش باشه خیانت ب شوهرشه و عذاب وجدان میگیرع

ولی کلن من میگم آدم نباید خودشو تو شرایطی قرار بدع ک عاشق بشه که بتونه منطقی و بهتر تصمیم بگیره

نه گلم شایدم بفهمی صلاحت بوده و فراموشش کنی چیزی به اسم فراموش نکردن وجود ندارن ما ادما گاهی خودمون ...

ارع اگر ب عشقت برسی کمرنگ میشه ولی اگر بش نرسی کمرنگ نمیشه و تا آخرش حسرتش دیوونت می‌کنه البته بازم میگم اگه واقن عاشق باشی :)