2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی محبته

184 بازدید | 20 پست

خیلی خستم ، بخدا توان ندارم هی دارم تلاش می‌کنم درست شه ولی هی بدتر میشه ، توروخدا بگین جای من بودین طلاق میگرفتین یا ادامه میدادین؟ 

اهل خیانت نیست معتاد نیست سرش تو زندگیشه آدم خوبیه مردم همه دوسش دارن ولی اصلا شوهر خوبی نیست😭 دیگه کم آوردم، اصلا درکم نمیکنه بهم توجه نمیکنه میرم سمتش من و پس میزنه ، رابطه مون که همیشه با دعواست من به زور میگم بیاد سمتم ، خودش خیلی کم پیش میاد که بخواد، بیرون میریم همه دارن با زناشون وقت میگذرونن این میره تنهایی خوش میگذرونه من و تو جمع تنها میزاره، نه بغلی نه بوسی نه دوستت دارمی هیچی هیچی، آخه بدبختی اینه اول ها همه چی برعکس بود از وقتی عروسی کردیم کلا ۱۸۰ درجه عوض شده ، همش دارم تو تنهایی هام گریه میکنم هزار تا مریضی گرفتم همش دارم قرص میخورم، موهام مشت مشت میریزه ، خودم و فراموش کردم اصلا نمیتونم عین قبل به خودم برسم و شیک باشم ، افسرده شدم، چند وقته دارم سرکار میرم که از اون موقع همه چی بدتر شده ، وقتی خسته میام خونه میگه مگه چیکار کردی یدونه خسته نباشید نمیگه😭 هیچکی و ندارم باهاش درد و دل کنم توروخدا یه چیز بگین حالم خوب شه😭 با کلی امید و آرزو زنش شدم ولی الان از زندگی متنفرم، دیگه تو جمع نمیتونم برم دوست دارم همش تنها باشم تو جمع میرم میبینم چقدر مردا زن هاشون و دوس دارن از حسادت میخوام بمیرم دست خودم نیس اصلا😭

فقط حرف بزن با خودش 

برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمی‌خواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر  فقط مغازه دار ها ثبت نام می‌کنه ، برای کسانیکه که خونه کار می‌کنن  باید راهنما ثبت‌ ش بخونی، کار راحت و مطمئن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی من بعد از ازدواج بچه دار شدم و متوجه نشدم چون درگیر بچه داری بودم. اما حالا که بچه ها از آب و گل درومدن. میبینم چقدر بی محبت هست.

حالا هم کاری نمیشه کرد.چون ۱۴ سال از ازدواجم گذشته و دیگه بخاطر بچه ها نمیشه کاری کرد

میدونی من بعد از ازدواج بچه دار شدم و متوجه نشدم چون درگیر بچه داری بودم. اما حالا که بچه ها از آب و ...

ولی من طاقت ندارم عشقم ، خیلی آدم ضعیفی شدم من تو مجردی اینقدر تو محبت بزرگ شدم تحمل این رفتارا رو ندارم ، تو پام خار میرفت مامان بابام عین پروانه دورم میچرخیدن ، اینجا یه سرما میخورم میگه میخواستی مواظب باشی نخوری🥲

تا بچه دار نشدی جدا شو این آقا تا آخر عمرت اگر باهات باشه همینه

از ته دلم میخوام جدا شم ولی جرئت شو ندارم ، میترسم از طلاق، من بخاطر این آدم جلو روی خیلی ها وایستادم الان با چه رویی بگم حرف شما درست بود این آدم خوب نبود

ولی من طاقت ندارم عشقم ، خیلی آدم ضعیفی شدم من تو مجردی اینقدر تو محبت بزرگ شدم تحمل این رفتارا رو ن ...

میدونی آدما توی خونواده های متفاوتی بزرگ میشن.شوهرت یاد نگرفته.مدل محبتش اونی نیست که تو میخوای. راهش اینه که بدون غر زدن بهش بگی که چطوری دوست داری بهت محبت کنه. از اون هم مدل محبتی که دوست داره بپرسی

از ته دلم میخوام جدا شم ولی جرئت شو ندارم ، میترسم از طلاق، من بخاطر این آدم جلو روی خیلی ها وایستاد ...

صبر کن.

مشاور برو. از این مشاور الکیا نه. مشاور که خوب راهنمایی میکنه. 

درست میشه.

میدونی آدما توی خونواده های متفاوتی بزرگ میشن.شوهرت یاد نگرفته.مدل محبتش اونی نیست که تو میخوای. راه ...

دقیقا درست میگی ، تو خانوادشون یک بار ندیدم پدرش از مادرش تشکر کنه ، وقتی بچه تو همچین خانواده ای بزرگ شه همین میشه، ولی شوهره من خودخواهه فقط و فقط خودش و دوس داره همین،