2777
2789
عنوان

طلاااااق😒

759 بازدید | 56 پست

نی نی سایتی هایی که تا مرده به زنه میگه بالا چشمت ابرویه زرتی میگید فقط طلاق،اصلا میدونید یک درصد طرف اگه رو حساب مشورت با شماها زندگیش از هم بپاشه چه گتاهی میکنید،نگید بما ربطی نداره خودش عقل داره😑طرف با حال روحی ناجور میاد میگه شوهرم نمیتونه بچه رو تحمل کنه همتون قیافه حق به جانب و طرفداری از حقوق زنان و دختران گرفتید که چی؟؟؟(شوهرت الدنگه عوضیه،ولش کن طلاق بگیر برو کارگری کن بچت و بزرگ کن)فکر میکنید اینده یه مادر دختر تنها تو جامعه الان ما چی میشه؟توروخدا دست بردارید از این راهکارهای اشتباهتون😭😭یک ذره وجدان داشته باشید اینهمه فساد بخاطر طلاق های زیادیه که تو عصبانیت انجام میگیره،همون خانم با وجود خیانت همسر سابقش پشیمون بود از طلاق،ولی اونموقع چون عصبی بوده گفته فقط طلاق مثل خیلی از شما ها،اگه یه ذره وجدان داشته باشد دوستاتون و تگ میکنید که کسانی که میگن فقط طلای هم اینو بخونن

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ادمی ک بخواطر حرف این جور ادما بخواد زندگیشو بیخیال بشه همون بهتر ک بره... 

ی تاپیک زدم ب گوه خوردن افتادم... 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

اگ نره یه ذره وجدان داش هیچکدون از این اتفاقا نمیفتاد

لطفا هدفمو درست نشونه بگیر

از این خبرا نیست دوره برده داری زنها رو تموم میکنیم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

اسی طلاق زود خیلی بهتر از طلاق دیره

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

درمورد پر بازدید ها مخالفم، چون این وسط اتفاقی دیگه سخت تر از طلاق برای اون خانم نمیتونه بیفته ولی اون بچه اگر نامتعادل بار بیاد، توی جامعه به سمت و جایگاهی برسه مسئولیتش با همین خانمه، آور همین دختر فردا وزی مادر خوبی برای بچه اش نشه بخاطر آسیب هایی که دیده مسئولیتش کردن والدینشه

بچه تربیت کردن به همه ی مسائل ارجحیت داره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اون ادمی ک بخواطر حرف این جور ادما بخواد زندگیشو بیخیال بشه همون بهتر ک بره...  ی تاپیک زدم ب ...

اتفاقا تو  تو ذهنم بودی

اگر بخواد خوبی با بدی از کسی به کسی برسه اون شخص اول اراده ندارد

باور کن من نمفهمم چرا اینقدر خانمها گارد میگیرن،خب اگه تقی به توقی میخوره فقط طلاق،خب چه کاریه ازدواج میکنید دختر بمونید و برید کار کنید و مستقل شید نه اینکه ازدواج میکنند و طعم زندگی زناشویی رو میچشن و بعد خسته میشن طلاق میگیرن،و بعد وقتی از نظر مالی یا عاطفی کم میارن میرن با مرد این و اون رو هم میریزن یا تیغ بزنن یا محبت دروغین ببینن،البته بعضی هاشون،اینجوری به یه خانم دیگه خیانت میشه اونم جدا میشه و چرخه همینجوری ادامه داره