2777
2789
عنوان

کیا دوتاپسر دارن ایا دختر میخواید

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 62 پست
من 27 سالمه دو تا پسر دارم,  دوس داشتم دومی دختر باشه ولی نشد,  اوایل زایمان همش مث تو فک ...

خوب بشه . حداقل میگی تلاشمو کردم قسمت نبود. هم نسلهای من همه یکی و دو تا دارن و همه پشیمونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بشه . حداقل میگی تلاشمو کردم قسمت نبود. هم نسلهای من همه یکی و دو تا دارن و همه پشیمونن

نمیدونم والا خودمم دختر خیلی دوس دارم,  ولی شهر غریبم خیلی اذیت شدم,  توانشو ندارم, اگه برگردم شهر خودم شااااید بشه کاریش کرد اونم چند سااال دیگه

عزیزم     بعد هر سختی آسونی هست فقط صبور باش  من قم هستم برات حتما دعا میکنم حضرت مع ...

راست میگی توروخدا؟؟؟ مامانم سه شب قدر پای تلویزیون مراسم حرم خانوم فاطمه معصومه رو دید... اونجا هم برام نذر کرده. توروخدا حرم رفتی سفارش منو به خانوم کن... بگو خانوم فرزانه پسرشو از امام رضا و امام جواد, گرفته بود اما خدا دوباره پسش گرفت... بگو خیلی دلش شکسته... این رسم خاندان کرم نیست که هدیه رو پس بگیرن... من منتظرم بهم برشگردونن... 

عزیزم منو فراموش نکن... فرزانه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

من دوتا دختر دارم برعکس شما ولی نه خودم نه شوهرم پسر و البته بچه سوم نمیخوایم. ما نظرمون اینه تا بخایم یه بچه دیگه بیاریم کل عمر مفیدمون صرف بچه داری میشه. آدم از یه جایی به بعد باید برا خودشم زندگی کنه. 

من برعکس شمام دو تا دختر دارم خیلی دلم پسر میخواد چند سال دیگه اقدام میکنم ولی باز دختر شد اشکال ندا ...

خواهرام  مث شما هستن, خیلی دلشون پسر میخواد 

میدونی آدم دوس داره هر دو جنس رو داشته باشه