2777
2789
عنوان

حس ششمی عزیز بیا اینجا لطفا☺️

605 بازدید | 162 پست

کات کردیم دلیل رفتارایی ک بعد دعوا داره انجام میده چیه؟ 

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات بینتون خیلی زیاده 

سرد رفتار میکنه ک یوقت وابستش نشی مشکل پیش بیاد خیلی تو فکرته خیلی درگیرته

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
از عصبانیت داره منفجر میشه و ی جورایی جلب توجه 

شما حس ششمی؟ 

درسته دعوا ک کرد خیلی عصبانی بود؟ الان پیشمون نشده از کاری ک کرده؟ برمیگرده؟ دلتنگم شده؟ چکم می‌کنه؟ 

میشه همه رو جواب بدی لطفا؟

مشکلات بینتون خیلی زیاده  سرد رفتار میکنه ک یوقت وابستش نشی مشکل پیش بیاد خیلی تو فکرته خیلی د ...

پس چرا اینجوری رفتار میکنه اره عزیزم دو طرف خیلی مشکل داریم 

چکم میکنه؟ وفاداره؟ دلتنگم شده؟ 

پس چرا اینجوری رفتار میکنه اره عزیزم دو طرف خیلی مشکل داریم  چکم میکنه؟ وفاداره؟ دلتنگم شده؟&n ...

اره وفا داره دلتنگت شده چکت ن فقط تو فکرته

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
چکارایی میکنه

مثلا همو انفالو کردیم رفته قلب و از تو بیو پیجش برداشته کلا بیو پیجشو عوض کرده یا یه کارایی ک میگه حالم خوبه دارم زندگی میکنم

هر بار کات میکنیم همین مدلی رفتار میکنه اذیت میشم

برا منم بگو پس منم با شوهرم دعوا کردیم

دقیق تر بگو چیو میخوای بدونی؟

اخه باید یه چیز باسه تمرکز کنم روش