2777
2789
عنوان

حس ششمی عزیز بیا اینجا لطفا☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 162 پست
اره وفا داره دلتنگت شده چکت ن فقط تو فکرته

ممکنه بهم برسیم؟ کی برمیگرده؟ 

واقعا همون جوری ح رفتار میکنه الان حالش خوبه یا ظاهره؟ 

خیلی درونگراست

وقتی دعوام کرد اون کارا رو کرد پشیمون نشد؟

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیق تر بگو چیو میخوای بدونی؟ اخه باید یه چیز باسه تمرکز کنم روش

دعوا کردیم خیلی برا اولین بار اینجور دعوایی میکنم

تا یکی دو روز دیگه میاد آشتی؟اصلا ب من فکر میکنه یا اینجوری ک نشون میده بیخیالمه

ممکنه بهم برسیم؟ کی برمیگرده؟  واقعا همون جوری ح رفتار میکنه الان حالش خوبه یا ظاهره؟  خ ...

چرا موقع عصبانی بوده بعدش پشیمون شده

بهم نمیرسبد مشکلات نمیزارن...

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
دعوا کردیم خیلی برا اولین بار اینجور دعوایی میکنم تا یکی دو روز دیگه میاد آشتی؟اصلا ب من فکر میکنه ...

بچه داری درسته؟بیشتر به بچت فکر مبکنه این روزا

تا سه شنبه هفته دیگه میاد 

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
چرا موقع عصبانی بوده بعدش پشیمون شده بهم نمیرسبد مشکلات نمیزارن...

بیشتر چ حسی بهم داره؟ مثلا تعصب غیرت حساسیت؟ یا دوس داشتن؟ 

در طول روز بهم فکر میکنه؟ کی همو میبینم؟

به منم بگو لطفا حامله میشم ان شاءالله ؟ وتا کی حامله میشم میتونی دقیق بگی چندوقت دیگه ؟ممنون

شما یه بیماری اطراف ناحیه رحمت داری کامل درمانش کن بعد تا ۵ ماه بعدش باردار میشید

اره به نظرت از حرفاش پیشمون نیست؟ دلتنگ من نیست یعنی؟ هنوز عصبانیه؟

اره مخصوصا یکی هی داره زیرشو میده بالا....

ن دلتنگ بچتونه 

بچه داری درسته؟بیشتر به بچت فکر مبکنه این روزا تا سه شنبه هفته دیگه میاد 

عزیزم پس عشقم کی برمیگرده؟ 

چقدر براش مهمی؟ 

فک می‌کنه برگرده قبولش میکنم یا پسش میزنم؟ 

و شمارم سیوع یا نه؟ 

بیشتر چ حسی بهم داره؟ مثلا تعصب غیرت حساسیت؟ یا دوس داشتن؟  در طول روز بهم فکر میکنه؟ کی همو م ...

اره فکر میکنه بهت وابستگی دلتنگی عادت

احساس میکنم تاحالا ندیدبش درسته؟هیجوقت نمیبینیش اخه...