2777
2789
عنوان

بعد دوماه بنظرتون میاد؟💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 108 پست
به این فکر کن که تو خونه و زندگی بودی که یه طرفش اصلا به تو علاقه ای نداره و در واقع اصلا اون خونه ز ...

باور کن من مشاور کم آدم ندیدم که خودشونو می زنن به خواب که فکر می‌ کنن می تونن طرف رو تغییر بدن تا بخوادشون و خودشونو نابود می کنن با موندن با کسی که اهمیتی براشون قائل نیست و نمی خوادشون فقط از سادگیشون استفادع میکنه

ینی برای همیشه بیخیالش بشم؟ ینی اون این همه میگف عاشقتم الکی بود؟

می خوای واقعیت رو بفهمی؟

می خوای با واقعیت کنار بیای بعدش و دوباره به خاطر شرایطت و افسردگیت به خودکشی فکر نکنی و حالت درست بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگه این غرور نبود دوماه لا ۲ روز طول میکشید یا حتی ۲ ساعت غرور ادمو نابود میکنه . بنظرت هنوز ب ...

من بهش بگم اگرم بگردم زندگیم میشه جهنم مجبورم با هرچیزی تحمل کنم چرا چون خودم برگشتم 

خیلیا‌واسه داشتن‌منفعت به بیشتریا میگن دوسشون دارن‌یا عاشق شونن شما باید عاقل می‌بودین و نشونه های ق ...

حالم خیلییییی بده 

الان فقط دارم اشک میریزم

دارم نابود میشم

خونوادمم دارم با خودم نابود میکنم

حالم خیلیییییی بده تورخدا برام دعا کنین از بس گریه کردم دیگه جونی برام نمونده

ان شالله همین روزا حال دلت خوب میشه💛💛💛💛💛

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚