2777
2789
عنوان

بعد دوماه بنظرتون میاد؟💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 108 پست
اصلا هیچ خبری از خودش و خونوادش نیس  اینکه فامیل نزدیکیم

😲😳چطوری باورم نمیشه ان شالله که برگرده

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به اینکه میگین دو ماهه خبرتونو نگرفته و سمت تون نیومده و ۲۴ ساعته توی واتساپ‌آنلاینه یعنی سر ...

من از همه جا بیخبر اون اومد گف عاشقتم اومد منو عاشق کردو رفت

بعد اگه یه درصد برگشت تا اخر عمر میگه من نمیخواستمت تو خودت برگشتی

شاید اونم منتظر توعه تو تاپیک قبلت فکر کنم خودت خواستی بری

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
من از همه جا بیخبر اون اومد گف عاشقتم اومد منو عاشق کردو رفت

خیلیا‌واسه داشتن‌منفعت به بیشتریا میگن دوسشون دارن‌یا عاشق شونن شما باید عاقل می‌بودین و نشونه های قبل‌ازدواج رو دقت می کردین ، تاپیک هاتون رو دیدم واسه نبود آدمی‌که نمی‌خوادتون و وانمود می کرده با بی اهمیت بودنتون براش ؛ با وقت نزاشتن براتون افسرده تون کرده تا جایی که به خودکشی فکر کنین

اشتباه میکنی خب. ی زندگی و یه عشق خیلی باارزش تر از غرورته من با اونایی ک میگن طلاق بگیر و مرد باید ...

اخه میشناسمش اگه من ا پیش بزارم بازم کارمون به اینجا میکشه و زندگیم سخت تر از قبل میشه و همش بهم میگه من نمیخواستمت تو خودت اومدی

دو ماه نیومده توی انواع مراجعه کننده ها وقتی این نشونه رو می بینیم نشون دهنده ی اینه شخص از اول پارت ...

ازدواجمون سنتی نبود که از اولم منو نخواو اون خودش منو انتخاب کرد بدون اینکه کسی بدونه

خیلی خیلی دلم واسه خونه زندگیم تنگ شده

به این فکر کن که تو خونه و زندگی بودی که یه طرفش اصلا به تو علاقه ای نداره و در واقع اصلا اون خونه زندگی رو نمی‌خواسته، و تمام رفتارش دروغ بوده

کاربر قدیمیم،لغوم کردن بی هیچ دلیلی🤦‍♀️
ازدواجمون سنتی نبود که از اولم منو نخواو اون خودش منو انتخاب کرد بدون اینکه کسی بدونه

خانم محترم میگم خیلیا به دروغ واسه منفت از در احساسات وارد میشن واسه اینکه طرف فک کنه دوسش دارن و راحت تر راضی بشه ، واقعیتشو ندیدین چجوری باهاتون رفتار می کرد و ارزش‌قائل بود براتون؟نمی بینین چجوری دوماه بدون شما داره زندگی می‌کنه و میره با این و اون