2777
2789
عنوان

بعد دوماه بنظرتون میاد؟💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 108 پست
من بهت قول میدم که برمیگرده مردا میرن و دور میشن یهو برمیگردن و بین شلوغیا عقبو نگاه میکنن یا به قول ...

ولی با اون فیکه گفت اصلا پشیمون نیستم و حاضر نیستم به اون زندگی برگردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو ول کنه. الانم حالش خوب باشه آرزوشم این بود که مثل دوستاش مجرد باشه الانم خودشو سرگرم دختر با ...

خیلیییی دوس دارم فراموش کنم و منم حالم خوب شه ولی نمیدونم چه جوری چه جوری این دل لامصبو حالی کنم

خیلیییی دوس دارم فراموش کنم و منم حالم خوب شه ولی نمیدونم چه جوری چه جوری این دل لامصبو حالی کنم

اگه خیلی عاشقشی یه زنگ بهش بزن یا یه پیام بده همه حرف های دلتو بهش بزن 💛

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
قراره طلاق بگیرم

با توجه به اینکه میگین دو ماهه خبرتونو نگرفته و سمت تون نیومده و ۲۴ ساعته توی واتساپ‌آنلاینه یعنی سرش گرمه و شمارو با دلش نمی خواد و از اول بودنش کنارتون‌فقط وانمود به خواستن کرده

اصلا اصلا من بهش پیام نمیدم اون ترکم کرده اون باید بیاد ولی فک نکنم بیاد 😔

اشتباه میکنی خب. ی زندگی و یه عشق خیلی باارزش تر از غرورته

من با اونایی ک میگن طلاق بگیر و مرد باید فلان کارو بکنه مخالفم.

بنظرم حداقل بخاطر عشقی ک بهش داری و روزای خوبی ک داشتین باید این تلاشو در حق خودت بکنی .

مردا فقط توی مرحله ها بازی میکنن هی میرن عقب و جلو میاد سمتت بزار دوراشو بزنه تهش میبینه هیچی نی ولی ...

کاش قهر نمیکردم هرچند اون خودش م میگف برو تو اون زندگی خوشبخت نمیشی

اصلا اصلا من بهش پیام نمیدم اون ترکم کرده اون باید بیاد ولی فک نکنم بیاد 😔

دو ماه نیومده توی انواع مراجعه کننده ها وقتی این نشونه رو می بینیم نشون دهنده ی اینه شخص از اول پارتنرشو نمی خواسته وبه خاطر منفعت اول انتخابش کرده و کنارش بوده و ادامه داده تا جایی که امر کردن ها و فشار هاشو پارتنر ضعیف نتونه تحمل کنه اون‌یکی رو می ندازه دور چون از اول نمی خواستتش

ولی با اون فیکه گفت اصلا پشیمون نیستم و حاضر نیستم به اون زندگی برگردم 

عزیزم نامزد منم رفت خارج از کشور بهم گفت دیگ هیج وقت بر نمیگردم ۱ سال تموم البته منم خیلی مقصر بودم ولی برگشت

وَ بــه نـامِ آزادی...🌻🕊️