2777
2789
عنوان

بعد دوماه بنظرتون میاد؟💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 108 پست

آجی جونم قربون دلت بشم....دلتنگی خیلی بده 😔

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا فقط توی مرحله ها بازی میکنن هی میرن عقب و جلو میاد سمتت بزار دوراشو بزنه تهش میبینه هیچی نی ولی اومد چجوری میتونی قبولش کنی کاش قهر نمیکردی اگه طلاق نمیخاستی

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

بنظرم از این سردرگرمی در بیا. اگه واقعا دوسش داری و زندگیت واست مهمه همه تلاشتو براش بکن. فقط نزار بین زمین و هوا بمونی این داغونت میکنه.

اگه بحث قهر و دعواس دیگه واقعا ۲ ماه کافیه

درخواست طلاق داده

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
به چه دردی میخوره اومدنش بعد یه سال؟

منم منتظرش نشسته بودم یا زار نمیزدم که برگرده حال خودمو خوب کرده بودم اصلا شاید یادمم رفته بودش بعد کلی منت کشی و پشیمونی و  چون داستان خیانت نبود و چیز دیگ ای بود دوباره چون دوسش داشتم و دوسم داشت ادامه دادیم

وَ بــه نـامِ آزادی...🌻🕊️
بنظرم انقدر تابلو بازی دراوردی قشنگ فهمیده تویی با پیج فیک اومدی،

نه اصلااا خیلی روی پیج کار کردم حتی یک درصد هم نفهمید منم

بهد از کلی حرف زدن شروع کرد دردل کردن

همش به فکرشم دارم نابود میشم

می‌دونم سخته ولی باید باهاش کنار بیای

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕