2777
2789
عنوان

بعد دوماه بنظرتون میاد؟💔😔

946 بازدید | 108 پست

دو ماهه با شوهرم قهرم

نه زنگی نه پیامی

اسم و عکسامو از همه فضاهای مجازیش پاک کرده

با یه پیج فیک بهش پیام دادم بعد چن روز گف من خانممو دیگه فراموش کردم و حاضر نیستم به اون زندگی برگردم میگف فراموش کردنش اوایل سخت بود برام و افسردگی گرفتم ولی الان خیلی خوبه حالم

من خیلی دلم تنگه براش😔

همش خاطرات خوبمون میاد جلو چشمم

دلم برای خونم و شیطنتاش تنگ شده

دلیل جداییمونم جروبحثای الکی بود و اون میگف کاش نمیومدم توروهم بدبخت میکردم من ادم زندگی متاهلی نیستم و دوس دارم مث رفیقام مجرد باشم

الانم ۲۴ ساعته توی واتساپ انلاینه و خودشو سرگرم دختر بازی کرده و منو فراموش کرده

خیلیییییی خیلییییی دلم تنگ شده براش

چیکار کنم حال دلم خوب بشه

چراقهرکردی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرگرم شو

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

من بهت قول میدم که برمیگرده مردا میرن و دور میشن یهو برمیگردن و بین شلوغیا عقبو نگاه میکنن یا به قول معروف دوراشونو میزنن برمیگردن باور کن برای من ۱ سال طول کشید اما برگشت الان دوباره دعوا کردیم😂

وَ بــه نـامِ آزادی...🌻🕊️