2777
2789
عنوان

چرا همه نامرد شدن ؟

278 بازدید | 13 پست

چرا همه نامرد شدن ؟ 

واقعا چرا ؟

چرا وقتی غم و غصه دارن و هزار تا مسیبت دارن رفیقشونیم ولی وقتی خوش هستن و شادن میسکالشونیم ؟

چرا وقتی از ما یه چیزی میخوان کد بسته اون کارو واسشون میکنیم اما وقتی ما یه چیز خیلی کوچیک ازشون میخوایم میشن یه سنگ ؟

واقعا خیلی از ماها زنده ایم چون خودشی حرومه پس چی میشه خودکشی حلال بشه ماهم راحت بشیم 

❤Donyam  ❤A A girl’s smile hides a thousand words, a girl’s tears hide a thousand feelings

مصیبت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودکشی برا این حرومه چون کلا آسیب زدن به هر چیزی حتی وجود خودت حرومه تک تک سلولای تو زنده ن ، تو با خودکشی اونا رو میکشی شاید اونا نخوان بمیرم ، به نظرم دوستاتو این آدمای نانردی رو که میگی از زندگیت حذف کن ، منم هم عشقم نامرد بود هم صمیمی ترین دوستم اینجوری بود ینی دوازده سال باهاش دوست بودما ، اصن حتی دعوا هم نکردیم کمکم باهام سرد شد شمارشو عوض کرد اون موقع همش تو سختیاش من پیشش بودم الان کلی دوستای جدید پیدا کرده شاده ، تو اینستا بلاکم کرده با یه پیج دیگه میبینم عکساشو دلم براش تنگ شده ولی الان منم کلی دوستای جدید پیدا کردم که مثه اون نامرد نباشن ، ببین خودمونم کم مقصر نیستیم ، باید شخصیتمونو قوی کنیم وابسته ی آدما نباشیم اهمیت ندیم به نامردیاشون و با عوض کردن آدمای زندگی و شرایط زندگیمون آرامش و لذت رو به زندگیمون برگردونیم

خودکشی برا این حرومه چون کلا آسیب زدن به هر چیزی حتی وجود خودت حرومه تک تک سلولای تو زنده ن ، تو با ...

عشق من روز عروسیمون بهم گفت که همه چی بازی هست و دوسم نداره {راس میگی باید خیلی از ادمای بی ارزش رو از زندگیمون پاک کنیم }

❤Donyam  ❤A A girl’s smile hides a thousand words, a girl’s tears hide a thousand feelings
عشق من روز عروسیمون بهم گفت که همه چی بازی هست و دوسم نداره {راس میگی باید خیلی از ادمای بی ارزش رو ...

خب پس اگه دوستت نداشت چرا باهات ازدواج کرد :) من جای تو بودم همون روز عروسی آبروریزی راه مینداختم میرفتم خونه بابام