2777
2789
عنوان

راه رفتن نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست

بچه با بچه فرق داره اصلا مقایسه نکن

دختر من ۱۰ ماهشه ۶ قدم راه میره 

دختر بزرگم ولی ۱۱ ماهگی قشنگ راه میرفت 

پسرداییم ۲۰ روز از دخترم کوچیکتره حتی ۴ دست و پا هم نمیره فقط سینه خیز 

بعضی بچه ها دیرتر راه میفتن یا حرف میزنن و بقیه کارای دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فکر نمیکنم دیر شده باشه اما بعضی بچه ها کمبود ویتامین دی دارن آمپول میدن کمبودش جبران میشه فور ...

آره هفته دیگه می‌خوام ببرم به خاطر کرونا عقب افتاد آزمایشاش

پسرا دیر راه میوفتن سخت نگیر درست میشه دخترمن ۵ماه و نیم چهاردست و پا رفت ۱۰ ماهگی راه رفت و بشددددتتتت شلوووغ کار

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دختر من ده ماهگی

پسرم سینه خیز نرفت الان نه ماه داره میشه رو پاش بلن میشه تا نصف اگ از جایی بچسبه

رو زانوهاش میاد اما نمتونه زیاد خودشو نگه داره 

خوبهههه به نظرتون؟

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
پسرا دیر راه میوفتن سخت نگیر درست میشه دخترمن ۵ماه و نیم چهاردست و پا رفت ۱۰ ماهگی راه رفت و بشددددت ...

شوهرمم‌همش دعوام می‌کنه که الکی نگرانی هنوز دیر نشده و از این حرفا ولی دست خودم نیست همش تو فکرم

شوهرمم‌همش دعوام می‌کنه که الکی نگرانی هنوز دیر نشده و از این حرفا ولی دست خودم نیست همش تو فکرم

نه عزیزم ما یه گروهیم همه باهم بچه هامون دنیا اومد پسرا خیلییی دیر راه افتادن ولب دخترا حدودا یکسالگی راه میفتن پسرا دیر تره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی